Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Tako bo videti Red Summer Party

Red Summer Party Stadion Arhiv organizatorja
Priprave na vroči Red Summer Party so že v polnem teku. Organizatorji so predstavili, kako bodo na dan dogodka, 24. junija, videti Stožice, razkrili pa so tudi nova nastopajoča izvajalca.

Scenografija se je doslej ponašala s številnimi disko kroglami in rdečimi baloni ter na ducate metrov rdečega blaga, ki je vsako izmed prizorišč transformiral v pravljično joie de vivre deželo.

Tudi tokrat organizatorji obljubljajo, da rdeče ne bo manjkalo, predstavili pa so že fotografijo, kako naj bi bil videti stadion 24. junija, ko ga bo zasedel Red Summer Party, na katerem pričakujejo desettisočglavo množico.

Obenem so še razkrili, da bosta poleg velikih zvezd Tiësta in Calvina Harrisa nastopila tudi naš zadnja leta najhitreje vzpenjajoči se elektronski artist, Beltek, in veliki up najmlajše generacije didžejev, Alex Cvetkov, ki bosta poskrbela za primerno ogrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.