Magazin > Film & Glasba & TV
6439 ogledov

Tako bodo ubili Roseanne

roseanne barr
Igralki ta odločitev ni niti najmanj všeč.

Roseanne Barr se je v začetku leta veselila nove priložnosti, saj je ameriška televizija hotela oživiti njeno legendarno serijo »Roseanne«. Maja pa je igralka vse uničila, in to z enim tvitom, v katerem je nekdanjo svetovalko prejšnjega predsednika ZDA, Valerie Jarrett, označila za križanca med Muslimansko bratovščino in Planetom opic.

Čeprav se ji je opravičila, je ABC sklenil, da serije ne bo snemal. Ta odločitev je bila zelo boleča, saj je zaradi nje veliko ljudi ostalo brez službe. Tudi zato so si premislili in svoje načrte malce obrnili. Namesto Roseanne snemajo serijo "The Connors", ki govori o isti družini. V njej pa za Roseanne Barr ni prostora. Njen lik bodo ubili. V pogovorni oddaji na YouTubu, Walk Away, je zvezdnica razkrila, kako se je bodo znebili. »Umrla bom zaradi prevelikega odmerka opioidov,« je dejala in dodala, da se s takšno smrtjo ne strinja. Takšen konec naj bi bil po njenem mnenju namreč žalitev za vse oboževalce serije. »Kako cinično in grozno. Menim, da bi morala umreti kot junakinja,« je še pripomnila. 

Snemanje serije se je že začelo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.