Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Tako bomo dobili predstavnika za Eurosong

Hannah Mancini Saša Despot
Iz RTV Slovenija so sporočili, kako bomo letos izbirali predstavnika za Pesem Evrovizije 2014.

Po lanskoletni slabi uvrstitvi Hannah Mancini se je vodstvo RTV-ja odločilo, da predstavnika za Eurosong spet izberemo po stari poti - z izborom in telefonskim glasovanjem gledalcev. Izbor Ema 2014 se bo tako odvijal 8. marca ob 20. uri v neposrednem prenosu. "RTV Slovenija bo prek internega izbora k sodelovanju v oddaji Ema povabila izvajalce in avtorje skladb," so še zapisali v sporočilu za javnost.

Pesem Evrovizije 2014 bomo začeli izbirati v drugem tednu v začetku maja v Københavnu; v torek, 6. maja, se bo odvijal prvi predizbor, v četrtek, 8. maja, pa drugi predizbor, ko bo nastopil tudi slovenski predstavnik. Finalni izbor bo na sporedu v soboto, 10. maja.

Komentarjev 2
  • mirac 20:45 23.januar 2014.

    Po lanskem velikem neuspehu bi bilo bolje, da bi letos "počivali" in se NE UDELEŽILI tekmovanja. Preveč denarja bo šlo za spet en velik NIČ. Ker vedno isti v komisijah izbirajo predstavnika, ker so vedno isti akterji okoli izbranih.... Naj ...prikaži več se že malo zamenjajo, potem pa mogoče bo kaj. Do takrat pa žal "več sreče prihodnjič". Ampak vse to stane...

  • rogg 16:44 23.januar 2014.

    Res mi je žal, ampak takole se pa ne splača....