Magazin > Film & Glasba & TV
3152 ogledov

Tako dobri filmi nas čakajo v letu 2018

gledalci v kinu
Tri, dva, ena … Vsi v kino!

V naslednjem letu nas čaka kar nekaj zanimivih filmov, tako akcij, komedij, fantazijskih pustolovščin in nadaljevanj nekaterih filmskih uspešnic, ki jih že poznamo.

Day of the dead: Bloodline

Sodobna različica kultne grozljivke Noč živih mrtvecev, režiserja Georga A. Romera. V napeti grozljivki se spet srečamo z zombiji, ki so v zadnjih petih letih postali 'nova obsesija' vseh režiserjev, v tokratni različici bodo filmski junaki na zombijih izvajali različne eksperimente, seveda pa med tem tudi ne bo manjkalo krvi in 'mesarskega klanja'.

Winchester

Ogromna hiša, v kateri je kar 500 sob, veliko nefunkcionalnih vrat in čudnih hodnikov, naj bi grozilo že vrsto let. Hiša, ki stoji v San Joseju v Kaliforniji po več kot 100 letih še vedno buri duhove in zdaj so 'njeno' zgodbo preslikali tudi na veliko platno. V grozljivki, zaradi katere boste težko spali, ima glavno vlogo oskarjevka Helen Mirren.

The 15:17 to Paris

Film, posnet po resnični zgodbi, govori o ameriških vojakih, ki so z vlakom potovali v Pariz. Med potniki je nastala panika, ko je islamski skrajnež želel ubiti vse potnike na tem vlaku. Ameriški vojaki so se mu zoperstavili in rešili življenja ostalih sopotnikov. Trije heroji tudi nastopijo v filmi. Film je režiral Clint Eastwood.

50 odtenkov svobode

Zdaj smo že vajeni, da so valentinovi večeri obarvani sivo. Zgodba Anastasie in gospoda Greya se bo s tem filmom tudi zaključila.

Tomb Rider

Alicia Vikander je prva po seksi Angelini Jolie, ki se j epreobrazila v postavno pustolovko Laro Croft. Pustolovska akcija za vse, ki imajo radi akcijo in lepa dekleta.

Red Sparrow

Akcijski film, v katerem sta glavni vlogi prevzela Jennifer Lawrence in Joel Edgerton, govori o ruski vohunki Dominiki Egorovi in CIA agentu Nathanialu Nashu, ameriškem vohunu v Rusiji.

Game Night

Akcijska komedija, pri kateri na koncu ne bo več jasno, kaj je del igre in kaj je resnično.

Deadpool 2

Verjetno najbolj 'odbit' heroj, katerega smisel za humor je nekaj prav posebnega. V novem letu bomo spet lahko uživali v norčijah divjega Deadpoola, ki ga igra Ryan Reynolds.

Oceanovih osem

Ženska različica filma Oceanovih 11. Tokrat ne bomo gledali Brada Pitta in Georgea Clooneyja. Tokrat bomo spremljali osem žensk, osem roparic. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Mindy Kaling in Awkwafina so naše najnovejše 'junakinje'.

Jurski park: Padlo kraljestvo

Gre za nadaljevanje filma Jurski svet iz leta 2015. spremljamo zgodbo 4 leta po tem, ko so dinozavri uničili zabaviščni park in so v džungli prepuščeni sami sebi. Glavni junak išče raptorja po imenu Blue, a seveda, potovanje ni tako lahko.

Mamma Mia! Here we go again!

Še eno nadaljevanje. Tokrat nas čaka glasbeno nadaljevanje priljubljenega muzikala Mamma Mia. Novi film so letos posneli pri naših sosedih, na otoku Brač.

Magične živali 2

Nadaljevanje čarovniške avanture Salamandra Scamandra, ki živi v svetu Harryja Potterja, preden se je ta sploh rodil. Navdušenec nad magičnimi živalmi nas bo popeljal v svet čarovnij in nam znova predstavil nekaj svojih prijateljev.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.