Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Tako je videti stanovanje novih Barovcev

stanovanje Barovcev
1/16
Saša Despot
Potem ko smo prvi pisali o tem, da bodo tokratni Barovci živeli v stanovanju, ki je v lasti otrok Vladimirja Voduška, smo vanj tudi pokukali. Barovci se bodo 1. marca vselili v 230 kvadratnih metrov veliko stanovanje v Župančičevi jami, od koder bodo štiri mesece hodili na delo v Bar na ljubljanskem Nebotičniku.

230 kvadratnih metrov je veliko prenovljeno stanovanje bodočih Barovcev, ki si bodo delili ogromno dnevno sobo s kuhinjo, dve spalnici, kopalnico, stranišče in utility v spodnjem nadstropju, v zgornjem pa se bodo lahko sprostili v zimskem vrtu oziroma kadilnici. Barovce bo vse od prvega dne vselitve do zadnjega spremljalo v 24 stanovanju nameščenih kamer in pet ekipnih premikajočih se kamer.

Stanovanje so v zadnjih dneh povsem prenovili, ga opremili in poživili s fotogeničnimi barvami. Zakaj je bilo prav stanovanje v lasti otrok Vladimirja Voduška najbolj primerno, nam je pojasnila izvršna producentka Melinda Rebrek: "Dovolj je veliko, pravilna je razporeditev, ima pa še en vhod, skozi katerega hodi ekipa ter ni mešanja Barovcev in ekipe, saj to v teh formatih ni zaželeno.Oni živijo svoje življenje brez neke blazne interakcije od zunaj.“

Zaslužiti bodo morali od 5 do 7 tisoč evrov na teden
12 tekmovalcev se bo torej od 2. marca dalje potegovalo za 50 tisoč evrov, toda pot do nagrade ne bo lahka. Tekmovanje v Baru je namreč poseben izziv. "Plačati morajo najemnino Bara, najemnino stanovanja, kompletne obratovalne stroške, elektriko, vodo, hrano in vse ostalo za oba objekta," je pojasnila Rebrekova. Da bodo lahko "preživeli", bodo morali na teden zaslužiti od pet do sedem tisoč evrov. Poleg tega bodo morali Barovci sami poskrbeti za promocijo Bara, medtem ko ostala ekipa skrbi le za promocijo oddaje. Sami bodo morali tako tiskati morebitne letake, plakate, organizirati zabave in podobno, vse pa bodo morali pokriti iz vira svojega zaslužka.

O pridnosti bo pričal poslovni račun
Ekipa je govorila tudi z nekaterimi stanovalci bloka, ki so se zbali, da bo z Barovci prišel tudi hrup. Pojasnili so jim, kako šov deluje, novi stanovalci pa bodo seveda dobili tudi posebna navodila.

Ker bo Bar odprt od 9. ure do 1. oziroma 3. ure zjutraj, bo del tekmovalcev vedno v baru. "Barovci tu dejansko hodijo v službo. Oni živijo neko normalno življenje, rečimo temu tako, ampak pred kamerami. In z nalogami. V Baru imajo odprt tudi poslovni račun in morajo delati, zaslužiti," je še povedala producentka in dodala: "Na dan, ko se bo odločalo, kdo ostane in kdo gre, bo točno jasno, kako pridni so bili in kako ne. Oni delajo za svoje dobro.“

Kako se bodo odrezali, se boste lahko prepričali sami. Bar na televizijske ekrane prihaja 2. marca, dan prej pa boste lahko njihovo vselitev v stanovanje spremljali tudi na spletu.

Komentarjev 7
  • Bozidar.Frelih 20:24 23.februar 2015.

    Komu je pa oddajal ?

  • marabunta 20:13 23.februar 2015.

    kičasto do amena.....sicer pa so tudi ti razni šovi totalno bebavi, ne vem kdo lahko to gleda in čemu služi....zakaj bi moral človek opazovati kup ljudi, ki se med seboj preganjajo za nek zaslužek in ob tem uživati, ne razumem, buuuu???

  • wester62 19:50 23.februar 2015.

    ja tako je v naši sloveniji. tisti ki krade na veliko in to iz užitka in ne iz potrebe je kralj in mu ni treba plačevati davka. a tisti ki ukrade jogurt ,ker je lačen pa dobi zaporno kazen in ...prikaži več denarno. beda od slovenije.