Magazin > Film & Glasba & TV
337 ogledov

Tako noro je bilo avgusta na tej hrvaški plaži

1/8
Sonus festival
Po 5 dnevih in noči, boat partyev in after partyev se je zaključilo praznovanje 5. rojstnega dne festival Sonus.

Festival je spet dokazal, zakaj je eden 10 najboljših festivalov v mesecu avgustu. Na plaži Zrče je nastopilo več kot 60 artistov. Klubi Papaya, Aquarius in Kalypso so bili polni od začetka festivala, od nedelje 20.avgusta do konca petka 25.avgusta. Zaključil se je že zdej z legendarnim after partyem v Kalypsu.

Poletno vreme, vroča atmosfera, nasmejani obrazi in vsaki dan več tisoča množica iz več kot 60 držav sveta je plesala na zvoke največjih svetovnih imen elektronske glasbe danes.

Na festivalu so nastopile artisti, kateri se lahko pohvalijo z redkimi nastopi po Evropi: Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Adam Beyer, Loco Dice, Chris Liebing, Âme, Pan-Pot, Floorplan, Tale Of Us, Joseph Capriati, Jamie Jones, Sam Paganini, Seth Troxler, Marco Carola, Maceo Plex, Apollonia, Len Faki, Matador, Enzo Siragusa, Archie Hamilton, tINI, Monika Kruse, Magda in mnogi drugi.

Sonus je najbolj ponosen na nastop domačih regionalnih DJ, ki so pokazali, koliko odlične glasbe pripomoremo tudi pri nas. Nastopili so Valentino Kanzyani, Ian F., Dejan Milićević, Mariano Mateljan, Marina Karamarko, Andrea Ljekaj, Felver, Mimi, Homeboy, Ivan Komlinović, Andrologic in Josip Milković.

Po besedah Dalibora Olivera Zjačića, ustanovitelja in edega od organizatorjev Sonus festivala:

"Vsekakor lahko povem, da je letošnja izvedba bila pravi spektakel in sigurno najboljši festival do sedaj. Zagotovo zaključek vseh nastopajačih je bil v en glas, da jim je nastop na festivalu Sonus eden od najboljših v celem letu.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.