Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Tako se je začel zadnji Trnfest

Trnfest
1/14
Saša Despot
Sinoči se je začel Zadnji Trfest?, ki bo do konca avgusta krajšal poletne večere in dneve tistim, ki bodo ostali v Ljubljani.

V Trnovem si boste prihodnje dneve lahko krajšali s koncerti na prostem, ki so se začeli včeraj z nastopom skupine Demolition Group. Nocoj bodo nastopili Bitch Boys, od domačih zasedb pa se bodo zvrstili še Leni Kravac (2. avgust), Dandelion Children in World Within (3. avgust), Jani Kovačič (7. avgust), Srečna mladina (12.avgust), Ludovik Material in Spock Studios (17. avgust), The Toronto Drug Bust (24. avgust), od tujih pa Le Vasco (4. avgust), Sea + Air (11. avgust), Kilo Kilo banda (16. avgust), Jello Biafra and The Guantanamo School of Medicine (21. avgust) in Kirsty Almeida & The Troubadours (25. avgust).

Posebnega programa bodo deležni tudi otroci, ogledali si boste lahko različne razstave, organizirani bodo filmski in gledališki večeri, zanimiv pa bo tudi maratonski impro dogodek Impromaraton, ki se bo odvil 18. in 19. avgusta. Na njem bodo improvizatorji, potem ko so prvi dve leti tekli 24-urni krog in lani 25-urnega, tokrat postavljali rekord s 30-urno improvizacijo.

Vsi dogodki na Trnfestu bodo brezplačni in bodo potekali na dvorišču Kuda France Prešeren v Trnovem, ob slabem vremenu pa se bodo s polurnim zamikom prestavili v dvorano Kuda. Več o zadnjem Trnfestu si preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.