Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Tako se nam še nobena ni zasmilila

zmenek na slepo
1/2
Planet TV
Barbara se je Anžeta v temnici komaj znebila.

V sinočnji oddaji Zmenek na slepo je kandidat Anže svojo izbranko Barbaro že takoj negativno presenetil. Kot je po prvem zmenku povedala prikupna temnolaska, je bila šokirana, saj je Anže poskušal potipati njeno zadnjico. 21-letnik je njeno zadržanost začutil in prenehal, na drugem zmenku pa ni bil tako razumen.

Barbaro, ki mu je sedela na kolenih, je najprej na hitro poljubil, nato pa zgrabil za glavo in ji poskušal na usta pritisniti močnejši poljub. Lepotička se mu je umikala, a Anže njene geste očitno ni želel razumeti. Šele ko mu je rekla "ne", se je umaknil.

A to še ni vse. Anže se je nato lotil božanja njene zadnjice, kar je Barbari prav tako šlo pošteno na živce. "Ne igraj se z življenjem," mu je v temnici napol v šali napol zares zagrozila.

Kakorkoli že, nepotrpežljivosti mu temnolaska ni zamerila. Na koncu sta bila oba navdušena drug nad drugim in se dobila na balkonu ter zmenila, da se bosta kmalu spet dobila.

Komentarjev 4
  • Skippy 12:56 21.februar 2014.

    očitno tebe tudi zanima, če napišeš tako dolg komentar in preveriš novico. Pa če koga lahko ta show na neki škatli lahko poneumi, potem že v osnovi ne more biti preveč brihten. V Sloveniji je največji problem dvoličnost in ukazovanje ...prikaži več nekomu, kako more živeti.

  • markus 10:20 21.februar 2014.

    Ti resničnostni showi so največjo poneumljanje naroda. Vse temelji le na seksu. V Sloveniji bi po uničenju moralnih vrednot prav prišel en show, kjer bi pokazali, kakšen je potreben biti, kako se vesti, sočustvovanje do človeka v stiski, kako znova ...prikaži več zgraditi zaupanje med ljudmi, kako poslovati... Toliko je drugih reči. Koga pa zanima to lizanje in šlatanje, pa je resnično ubog na duši in očitno mu privatno tega zelo primanjkuje, da mora gledati take showe. Enako mislim za udeležence tega showa. Žalostno je pa to, da bo tak kre*en od človeka prej dobil zaposlitev, kot nekdo, ki ni nastopač in željan pozornosti.

  • maresem 10:19 21.februar 2014.

    Kaj vse nosi ta zemlja.... idiote, da te kap.