Magazin > Film & Glasba & TV
75 ogledov

Tako so Robinovci s poslušalci praznovali rojstni dan

Robinova zabava
1/8
Robinova zabava
Minuli konec tedna je bila na Goriškem posebna zabava, ki je združila desettisočglavo množico.

"Bilo je fantastično, končno ste nazaj, Robin je zakon, hvala ker ste"... to je le nekaj besed tistih, ki so jim z Robinovo zabavo polepšali soboto. Preko 10.000 obiskovalcev je bilo navdušenih nad pestrim programom, ki so ga na Radiu Robin tudi tokrat pripravili po ključu, "za vsakega nekaj“.

Kljub povsem poletni, vroči soboti, se je na travniku pred občinsko palačo že ob 17. uri trlo predvsem mlajših navdušencev nad skupino Polkaholiki, ki nas je uvedla v žur, kot smo ga bili vajeni na Robinovih zabavah doslej. Tudi tokratna je nakazala slovo poletju in obeležila občinski praznik Mestne občine Nova Gorica, ki ga le ta praznuje prav 9.septembra. Predvsem pa smo lahko, po treh letih premora, Robinovci s poslušalci spet praznovali 29. rojstni dan radia.

Robinova zabava | Avtor: Robinova zabava Robinova zabava

Rockovsko vzdušje

"Bilo je res kot v starih časih“, so bili navdušeni tisti, ki so travnik povsem zapolnili med koncertom Mirana Rudana in Design, sledil je Pero Lovšin s Španskimi borci, z njim je v Novo Gorico privelo rockovsko vzdušje in za najbolj vztrajne je zabavo zaključila mlada, obetavna skupina Koala voice.

Za presežek je poskrbel Klemen Slakonja, ki je dejal da je "nadnavdušen“ nad publiko. "Zelo pomembno je, kakšna energija prihaja od obiskovalcev... in res lep občutek, ko pride do teh spontanih momentov na odru“, je povedal.

"Danes je bilo preprosto najboljše"

Z besedami "Hvala Nova Gorica, hvala Robin“, so pred mikrofon stopili tudi ostali nastopajoči. Rudanu se je, kot je dejal po koncertu: "Napolnilo srce“.

Robinova zabava | Avtor: Robinova zabava Robinova zabava

"Bilo je enkratno, Goričani so vedno bolj rockerski, že velikokrat sem koncertiral na Goriškem, a danes je bilo preprosto najboljše“, pa je po koncertu povedal Lovšin.

Za še bolj praznično vzdušje so poskrbeli tudi Združeni pihalni orkestri Goriške in župan MO Nova Gorica Samo Turel z nagovorom, v katerem je izpostavil pomen sodelovanja in lokalnega medija za širši prostor.

Klemen Mozetič, vodja projekta je bil ponosen: "Robinova zabava ni le sklop dogodkov, ki povezuje ljudi. Zato smo še toliko bolj veseli, ko slišimo, da je to najlepši dogodek v Novi Gorici“.

Martina Arčon, odgovorna urednica je dejala: "Robinova zabava je dogodek, ki poveže poslušalce in vse, ki dihajo z Robinom,  v skupno zgodbo, ki nam da zaleta za ustvarjanje novih vsebin v našem etru“. Vedno znova se potrjuje naš slogan „Brez tebe, ni mene“... poslušalci so tisti, ki nam rišejo nasmeh na usta in ki tudi s prisotnostjo na zabavi potrjujejo, da le skupaj lahko ustvarjamo najlepše zgodbe. Želim, si, da bi bilo skupnih zgodb še veliko!“

Robinova zabava | Avtor: Robinova zabava Robinova zabava

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.