Magazin > Film & Glasba & TV
33116 ogledov

Tako so se Polkaholiki odrezali v polfinalu hrvaških Talentov

polkaholiki NovaTV
So se uvrstili v naslednji krog?

Polkaholiki ne navdušujejo le nas, ampak tudi naše južne sosede. Mladeniči so se namreč uvrstili v polfinale njihovih Talentov!

V polfinalu so nastopili kot zadnji, na samem vrhuncu oddaje, in ponovno spravili vso dvorano na noge. Z miksom hitov so v polke preoblekli hite Eda Sheerana, Petra Graše, Oliverja Dragojeviča, Tonyja Cetinskega in Tošeta Proeskega. Žiranti so jim navdušeno čestitali za nadgradnjo nastopa. 

"Nadgradili ste svoj nastop! Tako ste zabavni! Ko pridem v Slovenijo, bom prišla na vaš koncert!" je bila spet navdušena velika zvezda Maja Šuput. Edini, ki je na prvi avdiciji dvomil v Polkaholike, igralec Janko Popović Volarić, je tokrat fantom dal pohvalo in povedal, da so edinstveni.

Operna pevka Martina Tomšić je fantom na avdiciji povedala, da so nekaj posebnega, in navdušeno komentirala, kako genialen je tisti, ki jih je spravil skupaj. Tokrat je pohvalila, da so bili še bolj zabavni in da je prav, da so nadaljevali svojo pot in nadgradili polke, čeprav ji je bil bolj všeč prejšnji nastop, s čimer pa se absolutno ni strinjal četrti žirant Davor, ki je spet izrazil svoje navdušenje nad mladimi fanti.

Maja Šuput je ob razglasitvi treh finalistov, ki jih na hrvaškem določa izključno žirija, priznala, da so se okoli ene točke resno sporekli. Čeprav Polkaholikom ob množici izjemnih talentov in dveh "zlatih gumbov" preboj v superfinale ni uspel, so fantje ponosni in navdušeni

"To je bila nepozabna dogodivščina! Vrtiljak čustev! Kakšna izkušnja, prekrasna ekipa, ki ustvarja oddajo, je poskrbela, da si bomo sodelovanje na Supertalentu zapomnili za zmeraj. Dobivamo čestitke, povabila na nastope in v TV-oddaje po vsej Hrvaški, v Sloveniji pa nas ponosno spremljajo in nam čestitajo za pogum in promocijo naše polke. Hvaležni smo do neba, da nas je naš producent in manager prepričal in dal pogum, da smo se sploh prijavili in da zmoremo," je komentiral Matic, harmonikar Polkaholikov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.