Magazin > Film & Glasba & TV
84 ogledov

Tako vroč še ni bil noben spot Jana Plestenjaka

jan plestenjak
1/4
Žurnal24 main
Dvigni krila je že 35. videospot Jana Plestenjaka, pesem pa tretji uradni singel aktualnega in istoimenskega albuma.

O novi pesmi  je Jan povedal, da se je z njo še največ ukvarjal od vseh pesmi na albumu! V studiu jo je ‘pilil’ več kot mesec dni, dokler se besedilo in glasba nista ujela v popolno simfonijo njenega sporočila. Ta pa je namenjeno vsem nam kot opomnik, naj nikoli ne izgubimo ljubezni, ki jo nosimo v sebi, in naj nas ne bo strah zaključiti odnosa, v katerem smo ujetniki frustracij drugih oseb.

Zgodba videospota predstavlja nekoč zaljubljen par, ki ima svojo gostilno. Z leti se njuna ljubezen prelevi v nespoštovanje, prezir in netoleranco. Punco odnos vedno bolj duši, zato se v nekem trenutku odloči, da bo 'dvignila krila'. Tako na koncu videospota Gea, kot odločeno dekle, ki bo zapustilo agresivnega partnerja, simbolično odvrže vsa oblačila, ter kot nepopisan list zakoraka v novo žuljenje, po nove zgodbe in pustolovščine.

Videospot ‘Dvigni krila’  so snemali v restavraciji Soba 102 s preverjeno ekipo režiserja Perice Rajčiča, ki je za Jana posnel zdaj že četrti video (‘Ob tebi bom ostal‘, ‘Stara dobra‘ ‘Prelepa za poraz‘). Strasti ljubezenskega para sta odigrala profesionalna plesalca Gea Erjavec in Luke Thomas Dunne.

Vprašali smo ju ali jima je je bilo kaj neprijetno ob snemanju vročih prizorov, a sta oba zmajala z glavo. "Poznava se res že zelo dolgo časa, tudi delala sva že skupaj,  tako da sva bila oba zelo sproščena,“ sta povedala po končanem delu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.