Magazin > Film & Glasba & TV
43018 ogledov

Tako vroča in talentirana je Đurova "snaha“

sheby
1/2
Sheby predstavlja skladbo 'Luno'.

Skladba z lani izdanega prvenca 'Madam' predstavlja odmik od Shebyjine feministične drže, ki veje iz celotnega albuma in še posebej iz #girlgang trilogije spotov o samostojni, svojeglavi, svobodni in močni ženski, s katerimi je Sheby še pred izidom albuma izzivala in dražila javnost.

 
'Luna' je tekstovno najbolj dodelana in hkrati najbolj romantična, zaljubljena skladba sicer ponosne, samostojne in samosvoje pevke. 'Luna' ima v primerjavi z drugimi skladbami ljubezenski, zasanjan vibe, z njo Sheby prvič pokaže svojo romantično plat. ''Svojega romantičnega pola nisem nikoli zadrževala; prej bi rekla, da me nikoli do sedaj ni vleklo skladati glasbo in pisati besedila v tej smeri. Ampak tudi to sem jaz,'' o skladbi 'Luna' pravi Sheby, za katero je spisala glasbo in besedilo.

sheby, filip đurić | Avtor: Matic Kremžar Matic Kremžar

Mlada pevka je sicer srečno zaljubljena v Filipa Đurića, sina igralca Branka Đurića. "S Filipom se oba ukvarjava z glasbo, prek nje sva se tudi spoznala. Za Madam sem vse tekste napisala v celoti sama, razen zadnjega komada, pri katerem mi je pomagal Filip. Od takrat naprej ga vedno, ko se mi zatakne, vprašam za nasvet. Filip pozna ogromno glasbe, zna biti odličen objektivni kritik in zelo dober je v pisanju besedil. Od albuma dalje že nekaj časa ustvarjam novo glasbo in kar velikokrat mi Filip pomaga z besedili, včasih celo z vokali. Trenutno je tudi edina oseba, ki jo zares poslušam, v smislu da upoštevam njegovo mnenje. Zdi se mi zelo pozitivno, da imam ob sebi nekoga, ki mi pove iskreno kritiko in mu zaupam, da ve kaj je zame najboljše,“ je o svojem izbrancu za Žurnal24 povedala Sheby.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • wingspan15 13:39 21.maj 2019.

    Ti Đuroti pa skačejo iz vseh možnih koncev. Včasih je veljalo. da se dobra roba sama hvali. Danes očitno ne več, saj za to familijo res velja, da je vsaka reklama, dobra reklama, pa če je še tako patetična. Toliko ...prikaži več se že piše o ožjem in daljnjem sorodstvi, da je že prav komično. Če bi bili res tako uspešni, kot se in jih promovirajo jim tega resnično ne bi bilo treba početi. npr. koliko se piše o Katerini Čas, pa je res naša najuspešnejša igralke, Teh pa samo še na paštetah še ni.

  • gregor51 10:59 21.maj 2019.

    ma goni celo familijo