Magazin > Film & Glasba & TV
1568 ogledov

Takole sta se naša pevca osvajala pred kamero: "Lahko me raniš“

eva hren
Eva Hren in Rudolf Gas sta februarja izdala skladbo Lahko me ljubiš, ki je sedaj dočakala spot.

Gre za predelavo pesmi, ki je nastala že leta 2005, sedaj pa jo je vsestranski Gas predstavil v novi preobleki – v duetu z vrhunsko vokalistko Evo Hren

Besedilo ljubezenske skladbe s prav posebnim čustvenim nabojem je plod Rudolfa Gasa in Vesne Milek. "V vsaki besedi je ujeta ljubezenska nota, ki postane še smiselnejša ob razdeljenem dialogu med ženskim in moškim principom. Tu ni mej, tu je vse dovoljeno, maske padejo... Lahko me ljubiš, lahko me raniš, z mano si vse!" je svoje občutke strnil Rudolf Gas. 

Ljubezenski ples med dvema pa je lepo opisala tudi Eva Hren: "Navdušena sem nad skladbo, melodijo, sodelovanjem in izdelkom, ki ga pošiljava v svet. Ljubezen je tista, ki premika meje, riše nasmehe, daje smisel ter boža naše duše. Tokrat košček ljubezni pošiljava med vas."

Za nas pa je Eva povedala, da snemanje spota ni bilo ravno prijetno.  "Z Rudijem sva dobesedno visela s stropa in plezalnih vrvi, da smo posneli nekaj kadrov. Mene je bilo pošteno strah. Pa tudi to, da sem v popolnoma lahki obleki snemala v zimskih razmerah v kleti brežiškega gradu in se grela s številnimi kaloriferji in viljamovko, da nisem zbolela, ni bilo ravno prijetno. Rudi je bil ves čas pravi gentleman."


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.