Magazin > Film & Glasba & TV
21744 ogledov

Takšne Nike Zorjan pa še ne poznamo

nika zorjan Facebook
Nič več prikupno dekle, ampak prava femme fatale.

Ko je Nika Zorjan pred časom objavila fotografijo, na kateri ima zelene lase, je bilo mnogo oboževalcev lepe pevke šokiranih in tudi razočaranih. Nikini rožnati lasje so namreč njen zaščitni znak. A Nika jih je hitro potolažila in razložila, da gre za lasuljo, ki jo je potrebovala med snemanjem spota za pesem Svima po mojito.

Lepotička tokrat poje v hrvaščini. S svojim poletnim hitom se ji je uspelo vriniti med največje zvezde na CMC FESTIVAL VODICE 2020, kjer bo nastopila z zvezdami, kot so Neda Ukraden, Željko Bebek, Učiteljice, Ivan Zak, Dražen Zečić, Jasmin Stavros in naš Luka Basi


 
Nika je v novem videospotu prava zapeljivka. S kamero se spogleduje kot prava femme fatale. "Ko sem lansko leto začela sodelovati z največjo hrvaško založbo CROATIA RECORDS in imela priložnost biti voditeljica talent šova na hrvaškem, RAPCAMP, sem dobila neverjetno veliko podporo s strani oboževalcev, za svojo pa so me vzeli tudi naši južni sosedi. To me je opogumilo, da smo z ekipo naredili korak naprej in začeli pripravljati pesmi tudi v hrvaščini, da jih razume bivša juga. Za pravo skladbo očitno ni meja, le vse se mora poklopiti v pravem času. Seveda pa še vedno ustvarjam najprej za Slovence in če le imamo besedilo, prepesnimo skladbo vedno tudi v slovenščino, še zlasti v prekmurščino!"

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLA STAR!

 

Komentarjev 2
  • miha.z 06:47 25.avgust 2020.

    Ostan na hrvaškem...

  • Avatar Contilenna
    Contilenna 01:20 25.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun