Magazin > Film & Glasba & TV
152 ogledov

Takšne orgije na televiziji ne vidimo pogosto

westworld
1/3
Profimedias
Je serija Westworld nova Igra prestolov?

westworld | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Kot kaže, je serija Igra prestolov dobila konkurenco. Na HBO so oktobra začeli predvajati serijo Westworld, v kateri igra kar nekaj znanih igralcev, med drugim tudi Anthony Hopkins, James Marsden, Ed Harris in Evan Rachel Wood. Producenta serije sta režiserja J.J. Abrams in Christopher Nolan.

Zgodba

Hopkins igra znanstvenika, ki je na noge postavil prav poseben zabaviščni park, namenjen predvsem odraslim. V Westworldu živijo roboti, ki so videti kot resnični ljudje, obiskovalci pa v njem lahko izživijo svoje fantazije, kar pomeni, da je veliko nasilja in tudi seksa. Slednjega je bilo še zlasti v petem delu zelo veliko, kar je mnoge gledalce šokiralo.

Orgija, v kateri je sodelovalo približno 40 igralcev, je trajala več minut. "HBO predvaja Sezamovo ulico. Starši bi se morali temu kanalu odpovedati. Westworld je moteč opomin na to, kako bolan je hollywoodski pogled na svet,“ je serijo pokomentiral Dan Gainor, podpredsednik oddelka za ekonomijo in kulturo na centru za medijske študije.

Prvi del serije, katere proračun za prvo sezono znaša 100 milijonov dolarjev, si je v ZDA ogledalo 3,3 milijona ljudi. Bo serija zapolnila vrzel, ki bo nastala leta 2018, ko bodo nehali snemati serijo Igra prestolov? To bo pokazal čas. Nasilja je skoraj tako veliko kot v Igri prestolov, golote in vročih prizorov pa za zdaj še precej manj. Kljub 4-minutni orgiji.

Komentarjev 1
  • Marko Rossi 13:59 05.november 2016.

    Nič novega to je iz leta 1973, samo takrat se je robotom zaštekal pa so začeli pobijati ljudi.http://www.imdb.com/title/tt0070909/