Magazin > Film & Glasba & TV
76198 ogledov

Talenti: Po njegovem nastopu kritike letele na POP TV

boštjan melanšek, slovenija ima talent voyo.si
"Zelo grdo od POP TV, da ga niso ustavili," pravi komentatorka.

Na odru šova Slovenija ima talent se je preizkusil tudi Boštjan Melanšek, znan iz 4. in 5. sezone ljubezenskega šova Ljubezen po domače, videli pa smo ga tudi v nadaljevankah Gospod profesor, Sekirca v med in Za hribom.

Boštjan pa tokrat ni pokazal igralskega talenta, ampak pevskega. Kot je zaupal Sloveniji, prepeva od leta 2021, ko je "spoznal žensko, ki se ukvarja s petjem narodnozabavne glasbe". "Moja mentorica petja v meni vidi potencial in mi je rekla: 'Ne bi te poučevala prepevanja, če ne bi imel posluha in talenta," je povedal Boštjan. Tega potenciala žirija ni videla. Boštjan je povedal, da se je na odru zmeden, a obljubil, da bo vadil dalje.

Da Boštjan še ni pripravljen za veliki oder, meni večina komentatorjev na spletu. Mnogi so bili tudi zelo kritični do njegove učiteljice petja in POP TV ... 

"Tam, v zakulisju ... je pokazal, kako bi bil idealen za prvo soboto v mesecu, namesto siren."

"Dvakrat zapoje pa ne bo oljčne muhe."

"Saj ne vem, ali se naj smejem ali jočem ... Da nekdo sam iz sebe tole dela ... Pa da nima prijateljev in družine, ki bi rekli, ej stari, pojma nimaš ... ne hodi ... blamažo si boš naredu ..."

"Pri njegovih letih, vseh nastopih, bi pa lahko premogel malo več samokritičnosti. Me zanima kam hodi na pevske urice."

"Učiteljica, no kar težko verjamem, da ste. Ampak ja, da je nekdo tak poden, sram vas je lahko. Denar ni vse ga. "učiteljica petja" . čeprav po videnem in slišanem tega naziva niste niti malo vredni. Poslati svojega učenca na oder z upanjem, da ga vi ne bi poučevala, če ne bi imel posluha in talenta ... To je gospod star 44 let upam, da kaj takega ne naredite še kakšnem otroku."

"Zelo grdo od POP TV, da ga niso ustavili na avdiciji ali pa njegovega nastopa ne bi predvajali. To je norčevanje iz človeka, vključno z žiranti, lahko vas je sram. Točite solzice od ganjenosti, po drugi strani se norčujete iz ljudi. Podlo, kot bullying v osnovni ali srednji šoli. Poden, človeka mine, da bi še gledal oddajo."

"Dej dej, to so mu plačali, da pride na talente... namerno... za foro..."

"Dvorni norček za POP TV."

Kakor koli že, Boštjan je na odru vidno užival in tudi mnogi gledalci se strinjajo, da je popestril oddajo, zato so mu čestitali za pogum. 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:10 16.oktober 2023.

    Šovi prav iščejo take bebčke, ker zabavajo ljudi in nabijajo komentarje na spletnih straneh.