Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Tam nekje pod zvezdami

Tam nekje Kolosej
Na Ljubljanskem gradu ob 21.30 pokukajte v zvezdniško življenje, ki ga prikazuje drama Tam nekje režiserke Sofie Coppole.

Drama Tam nekje režiserke Sofie Coppole, ki so ji namenili zlatega leva na lanskem mednarodnem filmskem festivalu v Benetkah, je duhovit, pretresljiv in čustven vpogled v življenje igralca Johnnyja Marca (Stephen Dorff).

Najverjetneje ste ga videli v rumenem tisku. Johnny prebiva in uživa v legendarnem hollywoodskem hotelu Chateau Marmont. Njegova igračka je ferrari, nikakor pa se ne brani družbe lepih deklet. Nekega dne se v hotelu nepričakovano pojavi 11-letna hčerka Cleo (Elle Fanning), plod njegovega propadlega zakona. Njuno druženje je Johnnyjeva priložnost in spodbuda, da se sooči s svojim načinom življenja in si odgovori na vprašanje, ki se nam poraja vsem: kakšno pot bomo ubrali?

Cena vstopnice je 3,80 evra. V primeru dežja projekcija na Ljubljanskem gradu odpade ali je prekinjena. Odpovedan/prekinjen film se predvaja naslednji dan ob 21.30 v Kinodvoru (število sedežev je omejeno: 197).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.