Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Tamaro Drewe bodo videli ...

Tamara je sodobno dekle, njena zgodba o ljubezni in zmedenosti pa je brezčasna.
1/2
Žurnal24 main
Si želite tudi vi ogledati film o usodni ženski, ki v rojstni vasi povzroči vihar zavisti, pohote in govoric? Objavljamo imena petih srečnežev, ki so si prislužili vstopnico za ogled filma.

Na nagradno vprašanje, ki smo vam ga zastavili pretekli teden, so pravilno odgovorili Klemen K., Mateja T., Katarina Š., Tina V. in Rok T. Vsak prejme eno vstopnico za ogled filma. Čestitamo!

O filmu
Vesela, občasno pa tudi mračna komedija govori o mladi časopisni novinarki, razpeti med dvema ljubimcema. Tamara Drewe mora po smrti matere prodati družinski dom in njena vrnitev v podeželsko vas, v kateri je odrasla, povzroči razburjenje. Odšla je kot nerodna najstnica z velikanskim nosom, vrača pa se kot vroča usodna ženska in povzroči vihar zavisti, pohote in govoric, kjerkoli se pojavi.

Romantične zmešnjave se začnejo kopičiti v nepregleden čustveni kaos, zato mora Tamara razčistiti, kam jo zares vleče srce, ob tem pa povzroči obilico zabave med sovaščani. Tamara je sodobno dekle, njena zgodba o ljubezni in zmedenosti pa je brezčasna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.