Magazin > Film & Glasba & TV
93 ogledov

Tanja: V najstniških letih naporna kot Ivona

Tanja Balabanić Planet TV
Bar je tokrat zapustila Tanja iz Vrhnike, ki nam je zaupala, da je bila v najstniških letih zelo živahna in hkrati priznava, da je bila tudi malce naporna.

Na vročem stolu si rekla, da "itak veš, da boš ostala“. Si presenečena?
Ne, v bistvu nisem presenečena. Točno sem vedela, kakšen bo izid. Malo sem se sarkastično pošalila. Vedela sem, kako bo, ker se prodaja šovmakerstvo, jaz pol od tega nisem dala, tako da sem bila prepričana v Ivonino zmago.

Zakaj misliš, da je bila Ivona močnejša?
Močnejša... Bolj zanimiva. Seks, droga in alkohol se prodajajo bolj kot mi, normalni ljudje.

V zadnjem tednu sta imeli z Ivono kar buren odnos. Rekla je tudi, da si se zelo spremenila. Kaj praviš na to?
Kar dobiš, to daš. To, kar sem ji že stokrat povedala. Dokler je bila ona normalna, sem bila tudi jaz. Potem sem ji pa samo hotela pokazati, da se znam tudi jaz dreti in da znam tudi jaz s takšim tonom govoriti. Mi je pa žal, da sem pustila, da me je sprovocirala. Mislim, da ji nekdo mora pokazati, da so neke meje in upam, da ji bo to do konca šova pokazal še kdo drug, ker "tamala" res nima neke osnovne komunikacije in osnov bontona, čeprav vem, da se to gleda in prodaja.

Kaj praviš na Emijev komentar, da si se premalo trudila in da bi lahko pokazala več?
Res je, se strinjam, da sem se v zadnjem tednu čisto premalo trudila. Mogoče je celo on vedel, da si potihem želela domov.

Torej si si želela domov?
Ja, absolutno. Delati toliko, kolikor smo mi delali, in nič zaslužiti ... Jaz imam doma obveznosti, položnice. Nimam nobenega, ki bi mi jih plačeval ali pa vzdrževal, tako kot nekateri. Jaz se preživljam sama že od 15 leta, tako da ja, za to je treba poskrbeti.

Tudi z Emijem sta imela kar buren odnos. Kako bi ga opisala?
Zelo težko. Dejstvo je, da sva se pet minut imela rada, dve uri sva se pa sovražila ali pa obratno. Bili so vzponi in padci. Ne vem, kakšen je on v zasebnem življenju, ampak če je tak, si ga definitivno nočem več videti v svojem življenju. Taktiziranja in spletkarjenja – jaz tega v svojem življenju ne potrebujem.

Kaj praviš na vrnitev Eve in Danijela?
Zelo sem vesela! Danijel je res pozitiven človek, kolikor sem ga uspela spoznati. Močno upam, da bo prinesel pozitivo v hišo, ki so jo potrebni vsi. Predvsem privoščim Sanji in Črtu, da sta dobila nazaj Danijela, ker vem, da sta se oba z njim zelo dobro razumela in upam, da se bodo malo pozitivno naravnali.

Na začetku šova si rekla, da te zunaj časa neka simpatija, potem pa smo videli naklonjenost Črtu. Vmes si celo rekla, da bi ga naskočila. Kaj čutiš do njega?
Črt ima posebno mesto v mojem srcu. Pred kamerami ga ne bi naskočila in ga tudi nisem. Nikoli ne reci nikoli, to je vse, kar lahko rečem o naju s Črtom.

Kako si se pa počutila, ko si izvedela, da je Črt obiskovalko odpeljal na wc?
Jaz sem točno vedela, kakšen je Črt. Midva sva se zelo ujela, kar pomeni tudi, da sva se ogromno pogovarjala. Glede na to, da je samski, ne vidim nobenega spornega dejanja. Kar se pa mojega počutja tiče, pa mu nimam kaj zameriti. Če bi midva pred šovom imela kaj in bi se to potem zgodilo, bi bila sigurno jezna. Najbrž bi postala Ivona! Joj, groza! Bog ne daj ...

Povedala si, da že 9 mesecev nisi imela spolnih odnosov. Si že nadoknadila to sušo?
Ne, nisem še nadoknadila suše in seks bo moral še nekaj časa počakati, ker imam druge priorotete. Upam, da bo kmalu prišel kakšen kandidat, ki me bo prepričal v nasprotno. Trenutno moški zame ... Sicer je nekdo. Pred vstopom v Bar sem ga spoznala, a se še nisva slišala. Moram ga poklicali, spila bova kakšno kavo, kaj se bo iz tega izcimilo, pa bomo videli …

Ko ste igrali flašo resnice, si priznala, da si imela splav. Kako si se počutila, ko si to morala priznati?
Glede na to, da je od tega že 14 let, mi ni bilo težko povedati. Seveda je jasno, da je bila velika kriza, ko se mi je to zgodilo. Nisem mogla imeti spolnih odnosov, moški so se mi zamerili, bilo je zelo grozno. Jaz pri 15 letih nisem znala poskrbeti zase, kaj šele za otroka. Prioriteta je bila dobiti službo in se postaviti na svoje noge. Še danes ne bi imela otroka, dokler se ne postavim na svoje noge. Mislim, da ni hujšega kot imeti otroka in mu potem odžirati od ust.

Kakšna si bila kot najstnica?
Živahna (smeh), leksikon sem pojedla, zelo sem bila pametna in vse je moralo biti po moje. Naporna sem bila, res naporna, v stilu Ivone. Razlika je bila le ta, da sem imela spoštovanje in komunikacija je bila bistveno drugačna.

Na Facebooku sem med komentarji prebrala, da si bila precej divja in celo pretepačica ...
Res je. Moja osnovna šola me je kar zaznamovala s tem. Nekaj punc je dobilo, včasih upravičeno, včasih neupravičeno, klofuto. Na nek način sem iskala pozornost, ki je nisem dobila. To je to. Preteklosti ne moreš spremeniti. Sramujem se je definitivno ne, mi je pa za kakšno deklico, ki jo danes srečam močno žal, da je bilo, kar je bilo, sploh ko mi rečejo, da so se me v osnovni šoli zelo bale. Žal se več kot opravičiti ne morem.

Tudi o tem, da si izgubila mamo si govorila precej odprto. Zdi se, da nimaš težav govoriti o svojem življenju.
Ne, jaz sem zelo odprt in iskren človek. Nimam kaj skrivati, lagati. So stvari, ki jih sicer nisem hotela deliti z javnostjo. Mogoče so določene stvari, ki jih ne bi smela deliti, ker so to stvari, ki jih sicer delim samo s prijateljicami. V bodoče bom pazila, kaj govorim.

Kaj je bilo zate najtežje v Baru?
Definitivno Ivona. To je bilo nekaj najtežjega, kar se mi je lahko zgodilo v Baru. To njeno obnašanje, še danes ne morem verjeti, da obstajajo takšni ljudje. Poleg tega pa še danes ne vem, kjer sem pobrala vso to energijo, glede na to, da nismo nič spali. Mi smo kar delali, po cel dan in celo noč smo bili tam, zraven še žurali … Kar uspelo nam je.

Kaj si se naučila iz te izkušnje?
Predvsem to, da preden izrečeš kakšno besedo, raje preštej do deset. Ta zadnji teden sem prišla do tega, da to še nisem dobro preštudirala, tako da moram veliko delati še na sebi. Ne dovolim osebam, ki mi nič ne pomenijo, da me spravijo v slabo voljo, slabo počutje. Sama sebi vedno rečem, da kaj gre lahko narobe, če sam sebi kregaš življenje. Nič. Moram se to navaditi, da ne dovolim nikomur, da vpliva na moje počutje.

Samo še za konec, koga vidiš na zadnjih dveh stolih?
Nočem sploh predvidevati, kaj bi se lahko zgodilo in kaj se bo. Definitivno pa zmago privoščim Črtu, ki je edini v tem Baru, ki si jo resnično zasluži.

Komentarjev 3
  • allstarr111 11:13 14.maj 2015.

    So what bi reku Pahor :)

  • c1305166 10:16 12.maj 2015.

    Tečna baba.

  • svašta 09:11 12.maj 2015.

    Joj joj joj Tanja, da bi ti sebe gledala in poslušala bi šele lahko videla, kaj je biti naporen. Da si leksikon pojedla se ti pozna pa še danes, k želiš biti non stop pametna. Ampak nisi, veš? Dovolj slabo ...prikaži več zate, da se pustiš 10 let mlajši sotekmovalki sprovocirati, raje se malce zamisli nad tem. Drugače pa....ti imaš nekaj življenjskih izkušenj, Ivona jih nima in menim, da se veliko bolj potrudi in tudi izkaže kot ti. Pa še ena razlika je med tabo in Ivono: ti si hinavska, razdiraška in enostavno obupna punca, Ivona je pa vsaj iskrena... Mogoče bi pa ti morala dobiti ene 2 okrog kepe da boš vedla kako se obnašat do drugih, kaj praviš??