Magazin > Film & Glasba & TV
4035 ogledov

Tanja Žagar priredila spektakel

Tanja Žagar
1/18
Anže Petkovšek Koncert Tanje Žagar v Hali Tivoli.
Po dveh uspešnih glasbeno plesnih koncertnih turnejah leta 2015 in 2016 je zmagovalka plesnega šova Zvezde plešejo 2019, Tanja Žagar, pripravila nov glasbeno-plesni spektakel.

Tanja Žagar je na noge dvignila Halo Tivoli. Pri tem so ji pomagali najboljši profesionalni plesalci latinskoameriških in standardnih plesov, njena skupina  Avantura pa je bila tokrat okrepljena še z dodatnimi osmimi glasbeniki. Tanji so na odru družbo delali njen soplesalec iz šova Zvezde plešejo Arnej Ivkovič, Maja Geršak, Nina Gerič, Miha Perat, Tomaž Šter, Valeriya Musina, Alexsey Rubtsov, Nika Bagon in Martina Plohl. Kot posebni glasbeni gostje pa so nastopili članica legendarne skupine Bepop – Bepop ladies Tinkara Fortuna, znana pevka in voditeljica Špela Grošelj, povezovalec in voditelj šova Igor Mikič in super finalist oddaje Zvezde plešejo, košarkar Miha Zupan

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.