Magazin > Film & Glasba & TV
177 ogledov

Tanja Žagar v seksi opravi navdušila

Tanja Žagar
1/11
mediaspeed
Zgovorna pevka Tanja Žagar je v Hali Tivoli navdušila s svojimi seksi opravami.

Ob deseti obletnici samostojne kariere je Tanja Žagar v ljubljanski Hali Tivoli navdušila oboževalce s spektaklom, med katerim se je kar nekajkrat preoblekla. Ob svojih največjih hitih, kot je Carica, Neka te in drugih, je tudi zaplesala.

Tanja je, čeprav dvorana ni bila polna, navdušila na kar dveh odrih. Večji oder je posvetila hitom, ob katerih je tudi zaplesala, na manjšem odru pa je zapela svoje balade. Rdečelasa pevka se je na odru preoblekla kar devetkrat in ob tem, ko je izginila v zaodrje, poskrbela, da so obiskovalce zabavali njeni plesalci.

Med obiskovalci je bilo tudi nekaj obrazov, zmagovalka lanskoletnega Big Brotherja Pia Filipčič, voditeljici in prijateljici Jasna Kuljaj in Špela Grošelj, ter Jože Potrebuješ z ženo Andrejo.

Komentarjev 4
  • kapibara 12:53 15.november 2016.

    ŠE od otroštva moje hčere, ima napram njej dolg,obljubila ji je peko palačink.. Sedaj pa še jest čakam na "poplačilo tega dolga- seveda v teh opravah.. :-)

  • Aleta 17:23 14.november 2016.

    Zame ima preveč globok (moški) glas....Počasi bo treba najti drugo službo.... :)))

  • Avatar skeptik
    skeptik 15:32 14.november 2016.

    Pevski spektakel ponavadi ne potrebuje modne revije. To je samo mašilo, kompenzacija za povprečnost in odvračanje pozornosti od bistva dogodka. Da dvorana ni bila polna, je samo po sebi dovolj zgovorno.....