Magazin > Film & Glasba & TV
87 ogledov

Tarzan res živi

Tarzan, DeWet Du Toit Youtube
Igralec DeWet Du Toit iz Republike Južne Afrike nekaj dni na teden živi življenje Tarzana v upanju, da mu bo uspelo dobiti njegovo vlogo.

DeWet Du Toit je 25-letni igralec iz Republike Južne Afrike, ki si tako obupano želi vloge Tarzana v naslednjem filmu o kralju džungle, da je za to pripravljen storiti marsikaj – tudi živeti kot njegov priljubljeni filmski lik. Mladenič namreč preživi kar štiri dni na teden bos in skoraj gol v gozdu, pri čemer se prehranjuje le z oreščki in jagodičevjem, pogosto pa prespi na kakšni drevesni veji.

Že od malega zvesti oboževalec Tarzana pa tega ne počne zaman, temveč se pri tem snema. Njegovi posnetki imajo na YouTtubu tako že na tisoče ogledov, na spletnem portalu Vimeo pa je objavil tudi enourni film o Tarzanu. Njegovi napori niso ostali neopaženi niti čez lužo, saj so ga že povabili na Tarzanov festival v Združene države Amerike, kjer se bo srečal z nekim hollywoodskim režiserjem. "Tako sem navdušen. Še nikoli nisem bil v ZDA. To je priložnost, da se približam svojim sanjam," je povedal profesionalni bodibilder.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.