Magazin > Film & Glasba & TV
62 ogledov

Taylor nagrajena za svoj vpliv

47. glasbene nagrade Country Music Association
1/4
Reuters
Sinoči so podelili 47. glasbene nagrade Country Music Association (CMA), na katerih so tudi letos blesteli stari znanci country glasbe.

V Nashvillu so se včeraj zbrale največje country zvezde. Taylor Swift, Blake Shelton, Miranda Lambert, Kelly Clarkson, Keith Urban ter voditelja podelitve nagrad CMA Carrie Underwood in Brad Paisley. Zakonca Shelton - Lambert sta lahko resnično proslavljala skupaj, saj je Blake prejel nagrado za najboljšega moškega izvajalca leta, Miranda pa nagrado za žensko izvajalko leta. Blake je prejel tudi nagrado za najboljši album leta. Nagrada za najboljšo country skupino je šla v roke skupini Little Big Town, country pesem leta pa je postala Cruise dua Florida Georgia Line.

Swiftova, ki vsako leto pobere lepo število kipcev, je bila letos počaščena s posebno nagrado pinnacle, skupaj s Timom McGrawom in Keithom Urbanom, soprogom Nicole Kidman, pa je prejela še nagrado za glasbeni dogodek leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.