Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Taylor nič več Opravljivka

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Zvezdnico serije Opravljivka Taylor Momsen so odslovili.

Igralka Taylor Momsen, ki je upodobila Jenny Humphrey, se mora od serije posloviti. Sprva so producenti njeno vlogo močno zmanjšali, v tej sezoni serije se je pojavila le trikrat, zdaj pa je prišlo na dan, da so jo dali na čakanje. To pa dejansko pomeni, da je malo verjetnosti za njeno vrnitev.

Sedemnajstletnico je večina soigralcev in zaposlenih na snemanju označila za divo. "Je prav patetična, ne more si zapomniti besedila, ki ga sploh ni veliko. Pomislil sem, zakaj sploh imamo to razvajenko," je povedal neki vir. Znano je, da imajo z njo na snemanju precej težav.

Zvezdnica za svoje divje vedenje krivi starše. "Vsi se sprašujejo, zakaj sem tako nesrečna in razburjena. Starši so me pri dveh letih vpisali za manekenko pri agenciji Ford. Kdo pa si želi delati pri dveh letih? A nisem imela izbire. Vse  življenje sem bila po različnih šolah, nisem imela prijateljev, stalno sem delala in nisem imela pravega življenja," je povedala.

Zdaj bo igralka, ki poje v rock skupini, očitno imela več časa zase. Poleg petja je tudi obraz Madonnine modne kolekcije Material Girl, reklamira pa tudi zadnji parfum Johna Galliana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.