Magazin > Film & Glasba & TV
17303 ogledov

Tega še nismo doživeli, v šoku celo žiranti! Je šlo za napako ekipe šova?

slovenija ima talent voyo.si
17-letna Špela je na noge dvignila dvorano.

Za nami je zadnja avdicijska oddaja šova Slovenija ima talent in v njej se je zgodilo nekaj, česar še nismo videli ...

Med zadnjimi nastopajočimi je bila tudi 17-letna Gorenjka Špela, ki je zaigrala na harmoniko. Zmagovalni denar bi namenila nakupu novega glasbila, je povedala. Po videnem lahko sklepamo, da so njene možnosti za zmago velike.

Na noge je namreč dvignila dvorano in ganila žirante. Ana Klašnja je povedala, da je med nastopom doživljala veselje in srečo. "Obožujem te," je dodala. Marjetka Vovk je izjavila, da je zelo uživala, Lado Bizovičar pa je ganjeno pripomnil, da je opazoval velemojstrico v nastajanju. Publika je začela vzklikati "zlati gumb". Žiranti so se le spogledovali, saj so svoje gumbe že porabili. Andrej in Lado sta kljub temu pritisnila nanj in sprožil se je. Špela je bila brez besed. "Mi smo brez besed. Mi smo vse zlate gumbe porabili," je dejala Marjetka, Lado pa je povedal: "Narobe so električarji naštimali. To je bil kratek stik." Kljub temu je vztrajal, da je gumb veljaven. "So to sanje ali se to dejansko dogaja. V šoku sem," je bila presrečna Špela. 

Komentarjev 3
  • jakec1575 22:50 30.oktober 2023.

    Verjetno gre za pozornost in dvig nizkih rejtingov. Zanimivo bo, ali so pogodbeni penali krsitve licence oddaje.

  • Ender3 13:30 30.oktober 2023.

    Budale POPovske, še vremena ne znajo napovedati znajo pa, po scenariju iskati talente. Napake je, da javnost to dopušča in prenaša..

  • sam1 10:58 30.oktober 2023.

    Ni šlo za napako žirije-vsak ima namreč že naprej nekoga,ki ga forsira ,čeprav ne pokaže skoraj ničesar.....