Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Temnica s telekinetičnim protinapadom

Telekinetične viže po svetu poleg drugih vrtijo Pendulum, Chris Renegade, Future Žurnal24 main
Zadnji letošnji digitalni temnici ne grozi le napad iz Južne Afrike, surovo masakriranje na plesišču Štirke napoveduje tudi domači tandem Telekinesis.

Medtem ko se nekateri že zagrizeno pripravljajo na odhod na svetovno nogometno prvenstvo v Južno Afriko, se producenta Animal Chin in 500 Miles pod skupnim imenom Counterstrike že mrzlično pripravljata na prihod iz Južne Afrike. Na slovenskih tleh bosta v soboto nastopila v ljubljanski podzemni temnici K4 in se predstavila kot ustvarjalca drum'n'bassa, prežetega s tehnom in metalom.

Dungeon massacre:
- Counterstike
- Telekinesis
- Tsunami
- Spade b2b freakolowsky

Jungle experience:
- Lekke
- Hose
- D*Sun

Counterstrike sta ena izmed pionirjev južnoafriške drum'n'bass scene, kot DJ-ja in producenta aktivna od sredine 90. let. Za mešalno mizo sta se pod skupnim imenom srečala leta 1998 in pritegnila pozornost  uveljavljenih založb kot so Moving Shadow, Human Imprint in Obscene. Kot je na letaku zapisal dr.um (Illegal) je njun zvok izvenserijsko surov, brutalen, oster, industrijski in našpičen, med plesom pa suva kot peklenska žerjavica.

Pravi trenutek za Telekinesis
Na klubskih tleh pa se bosta kot tandem prvič predstavila tudi  Markoman in Smooth s svojim projektom Telekinesis, ki je že pritegnil ušesa velikih drum'n'bass imen v tujini.  Čas, da Telekinesis prestopi prag Štirke, je tokrat ravno pravšnji. "Za založbe sva podpisala skoraj vse komade, ki sva jih naredila, zato se nama je zdel pravi trenutek, da to zdaj kot 'Telekinesis' uradno proslaviva oziroma odrolava," pojasnjujeta DJ-ja in producenta, ki sta nekaj izdelkov podpisala za založbe Viper, Close2Death in Breed 12 Inches, Liftedov podmladek. In kaj lahko od njiju v soboto pričakujemo? "Predstavila bova najine najnovejše komade in kar nekaj ekskluziv iz založb," še obljubljata.

Obeta se torej telekinetični protinapad, zato se pazite letečih predmetov in uničujočega drum'n'bassa. Tokrat bo postava za mešalnimi mizami nemilostna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.