Magazin > Film & Glasba & TV
27916 ogledov

Temu dekletu zavida pol Slovenije!

dejan krajnc
1/5
Je to pevčevo dekle ali res le igralka?

Pred dobrim mesecem je javnost razburkala novica, da poskočni Dejan Krajnc stopa na samostojno pot. Vsem svojim oboževalkam in oboževalcem je med drugim obljubil, da že zelo kmalu prihaja nekaj novega in nenormalno lepega. Svojo obljubo je seveda tudi držal. Novi Dejan Dogaja tako danes v svet pošilja svojo prvo skladbo, ki nosi naslov NENORMALNO LEPO. 


 
"Nenormalno lepo je skladba, s katero uradno začenjam svojo novo zgodbo. Lahko rečem, da je to prelomnica v moji karieri in si zato upam trditi, da jo bodo tudi poslušalci vzeli za svojo."
 
Skladbo so ustvarili tisti, ki so najboljši v svojem poklicu, pravi Dejan. Za melodijo je poskrbel Maj Vlašič, za besedilo pa Rok Lunaček, legendarni Matjaž Vlašič pa je v glasbenem studiu poskrbel, da je bilo vse na svojem mestu. Umetniški vodja projekta je Miha Gorše
 
"Hvaležen sem, da imam ob sebi velike mojstre, ki imajo glasbo zapisano v srcu. Skupaj smo ustvarili nekaj novega, nenormalno lepega in zelo posebnega."

Zelo lepo pa je tudi dekle, ki v spotu igra Dejanov objekt poželenja. Z njo se je pred kamero močno zbližal, padel je strasten poljub. Kaj pa za kamero? "To je igralka, ki ji je ime Kiara,“ nam je odgovoril na vprašanje, ali je lepotička morda njegova srčna izbranka … 

dejan krajnc | Avtor: Youtube Youtube

Snemanje je bilo sicer precej zahtevno, saj je Dejan igral dve različni vlogi – starega Dejana, vsem poznanega z irokezo, ki ponazarja preteklost, in novega Dejana, ki predstavlja prihodnost. Dejan si je moral v treh snemalnih dneh kar tridesetkrat razdreti in spet postavil irokezo, kljub temu so potrebovali še dva dvojnika.

V spotu pa je Dejan predstavil tudi svoj novi band DOGAJA BAND. Sestavljajo ga štirje mladi fantje: Tilen Tomšič (25), učitelj razrednega pouka in multiinstrumentalist, ki se je na slovenski odrih že večkrat dokazal kot izredno zanesljiv glasbenik; Rudi Doles (27), vzgojitelj predšolskih otrok in kitarist, ki v ekipi skrbi za zvrhano dozo humorja; Anže Počkar (22), študent tolkal na Akademiji za glasbo v Ljubljani in svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko in Andraž Prelec (19), študent Fakultete za šport .
 
"Želim si, da se bomo kmalu spet lahko skupaj družili in zabavali na koncertih. Takrat vam obljubim, da bomo DEJAN in moj DOGAJA BAND poskrbeli za najboljši žur, skupaj pa bomo NENORMALNO LEPO prepevali vse do zgodnih jutranjih ur."

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:44 06.april 2021.

    Dovolj je simpatičen in prepoznaven, da se punce nanj lepijo. Pa naj se!

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:03 06.april 2021.

    Za počit od smeha.... Pol Slovenije sploh nikogar s tega zmazka ne pozna...Kaj šele, da bi odjeknila kakšna novica. Saj niste resni na Žurnalu. Oz ste vsak teden bolj v podnu

  • Avatar pantani
    pantani 13:54 06.april 2021.

    Za bruhat!!!