Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Terminator še najmanj trikrat

Scena 10.05.11, terminator, foto: promo Promo
V studiih Paramount Pictures pripravljajo novo trilogijo filmov Terminator. Prvi del iz nove, samostojne trilogije naj bi na velika platna prišel junija 2015.

Studio Pixar je po letih, ki so bila predozirana z nadaljevanji animiranih uspešnic, kot sta bila pred kratkim filma Avtomobili 2 ali Pošasti z univerze, napovedal novo smer. Kot je povedal Pixarjev predsednik Ed Catmull, bodo odslej vsako leto posneli nov film, nadaljevanje pa bo prišlo na vrsto le vsako drugo leto.

Schwarzenegger se vrača

Zaenkrat še ni znano, kdo bo režiral novega Terminatorja in kdo odigral glavno vlogo, je pa Arnold Schwarzenegger razkril, da se vrača v vlogo ubijalskega robota, ki mu je prinesla svetovno slavo. Na neki prireditvi v Sydneyju je nekdanji kalifornijski guverner dejal, da ga zelo veseli, da so studii izrazili željo, da bi v vlogi ubijalskega robota nastopil tudi v petem delu, ki naj bi ga začeli snemati januarja.

Schwarzenegger je sicer nastopil v prvih treh filmih, ki so na velika platna prišli v letih 1984, 1991 in 2003 in zaslužili več kot milijardo ameriških dolarjev (770 milijonov evrov). Schwarzeneggerjeva podoba se je sicer pojavila tudi v četrtem delu - Terminator: Odrešitev, ko so igralca upodobili s pomočjo računalnikov.

Scenarij za novi film bosta napisala Laeta Kalogridis (Zlovešči otok) in Patrick Lussier (Divja vožnja), poroča britanski BBC.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.