Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Threesome prisrfali v zmago

Zmagovalni fanta in punca iz surf tria Threesome.
1/11
Žurnal24 main
Zmagovalci letošnjega festivala Demofest so beograjski surf trio Threesome. Posneli bodo album, ki bo izdan v šestih državah, ter videospot v produkciji MTV-ja.

Zmagovalci letošnjega festivala Demofest so beograjski surf trio Threesome. Kot zmagovalci bodo lahko posneli album, ki bo izdan v šestih sodelujočih državah, posneli bodo tudi videospot v produkciji MTV-ja. Drugo mesto so zasedli alternativni postrokerji Kuriri iz Pirota, tretje mesto pa je pripadlo rock bendu Prežderani iz Daruvarja.

Po besedah šestčlanske žirije je bila odločitev letos še posebej težka, ker je bilo med 33 tekmovalci veliko zelo dobrih bendov, v finalu se jih je predstavilo dvanajst. Sicer pa je bil tretji Demofest v organizaciji agencije Aquarius Ogilvy pod pokroviteljstvom pivovarne Jelen in MTV-ja odlično organiziran.

Ozvočenje je bilo odlično, prav tako celoten potek prireditve, na kateri se je vsak tekmovalec predstavil z eno pesmijo, nadaljevali so lanski nagrajenci in zaključevale svetovno znane skupine. Prvi večer so bili to Stereo MCs, drugi Kiril Džajkovski, ki je bil po besedah obiskovalcev in sodelujočih vrhunec festivala, v petek so številno publiko razgibali New young pony club in zadnji večer odlični Fun lovin' criminals.



Edinstven festival v bivšem jugoslovanskem prostoru, ki daje priložnost novim glasbenikom, se pripravlja tudi prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.