Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Tibor odločitve Big Brotherja ne razume

tibor voyo.si
"Ne razumem, zakaj bi v enem nominacijskem dnevu Big Brother podelil štiri imunitete. Na prvo oko je bilo videti, kot bi nekdo ciljal na to, da pride določena oseba na stol," pravi Tibor, ki je moral šov Big Brother zapustiti v petek.

Kako se počutite sedaj, ko ste spet doma?
Iz dneva v dan sem bolje. Mislim, da bom kmalu v polni pripravljenosti. Lepo je biti spet svoboden in v družbi svojih najbližjih. Priznal pa, da pogrešam hišo Big Brother in nekatere stanovalce.

Ste bili šokirani, da ste pristali na vročem stolu?

Bil sem šokiran, da sem pristal na stolu, nisem bil pa presenečen, da sem izpadel. Šlo je za čuden splet naključil.

Se vam zdi pošteno, da ste izpadli, glede na to, da vas na vroči stol  niso izglasovali gledalci?
Ne razumem, zakaj bi v enem nominacijskem dnevu Big Brother podelil štiri imunitete. Na prvo oko je bilo videti, kot bi nekdo ciljal na to, da pride določena oseba na stol. Tega sicer ne trdim, sem bil pa presenečen. Kot rečeno, pa nisem bil šokiran, da sem izpadel. Čutil sem slabo energijo s strani trojke. Izpostavil sem se, zato je bil ta razplet logičen.

Bi si vi kupili imuniteto do finala?
Dobro vprašanje … Ne vem, kako bi ravnal. Najbrž bi si jo. Ne zamerim jim, ker so si kupili imuniteto, meni je čudno, da so to možnost dobili. Nikakor ne morem razumeti, da se lahko nekomu ponudi finale za manjši denar, kot je stala zabava.

Zakaj se s Tomažem nista razumela?
Proti Tomažu nisem imel nič. Tudi konflikta nisem videl, dokler nisem opazil, da z mojo prisotnostjo ni zadovoljen, ker mi menda vsi sledijo. Sicer je rekel, da to z mano ni veze, ampak da ne razume, zakaj so vsi nad mano tako navdušeni. Mene nihče ne moti, dokler me ne začne izpostavljati. On me je večkrat izpostavljal, zato sem se začel braniti. In to se je nato stopnjevalo, saj so bili pritiski vedno večji, kar gledalci včasih težko razumejo. Pač nisva bili energijsko kompatibilna.

Očital vam je, da ste hinavec. Z njim se strinjajo tudi številne komentatorji na spletu. Kako to komentirate?
Hinavec, manipulator, dvoličnež … Te zmerljivke, vsaj tako sem jaz zaznal, so se začele dogajati po krizi, ko sem začel razmišljati, ali je denar, ki sta ga dobila Ana in Tomaž, del nagrade. Na koncu se je izkazalo, da sem imel prav. Nič nisem imel proti njim. Verjel sem, da je bistvo naloge, da denar vrnemo nazaj. Izpadlo pa je tako, kot da jim zavidam. Nikoli nisem rekel, da si ne zaslužijo denarja. Rekel sem, da so dobili denar, ne da bi zanj karkoli naredili. Besede hinavec, gnoj in zahrbtnež so zame zelo težke besede. Me sicer ne prizadenejo, saj vidim, da na spletu o vseh tekmovalcih slabo govorijo. To so grozne besede, glede na to, da nas ne poznajo. Zame je zahrbtnež nekdo, ki nekoga objema in hvali, za njegovim hrbtom pa o njem slabo govori. Ne vem, do koga sem bi zahrbten. Govoril sem le proti Tomažu. Če bi govoril proti Ančki, Pii, Davidu in Sebi, bi bil zahrbten.

Zakaj je David tako priljubljen med stanovalci, a očitno nepriljubljen med gledalci?
Tega si ne znam razložiti. Je topla oseba, prijazen, čustven in inteligenten. Vidi se, da je dober človek.

Kako bi opisali svoj odnos za Ančko?

Že takoj od začetka sva se z Ančko dobro razumela in začutila kemijo. Ona je pač trdila, da ima fanta, ki ga je nato vedno manj omenjala. Ko sem se vrnil iz elitnega dela, so se med nama razvila čustva. Ni mi vseeno zanjo. Kaj se bo iz tega razvilo, ne vem.

Se kaj bojite njenega fanta?

Zakaj? Ne verjamem, da je to moja stvar. Niti ne vem, kaj imata. Mislim, da njen fanta že od samega začetka govori, da nista par.

Vaša mama pa pravi, da med vama ni romance?

Mislim, da je rekla, da naju ne vidi skupaj in da ni moj „tip“. Ne moreš mimo čustev. Nehvaležno bi bilo, če bi takoj rekel, da ni moj tip, ali pa da bi trdil, da se bo iz tega sigurno kaj razvilo. Ona ostaja v hiši, bomo videli kaj bo, ko pride ven. Marsikaj se lahko medtem zgodi.

Natalija in Tomaž sta rekla, da jo izkoriščate kot del taktike …
Vsak, ki pride v šov, se zaveda, da je to igra, ki jo vsak igra na svoj način. Ana Mari definitivno ni bila del nobene taktike, saj bi to pomenilo, da taktiziram od samega začetka. Sploh ne vidim načina, kako bi jo lahko uporabil kot taktiko. Šele ko mi je to Tomaž omenil, sem začel razmišljat o taktiki. On je do potankosti povedal, kakšno taktiko naj bi igral, kar pomeni, da ves čas razmišlja samo o tem.

Natalija je tudi rekla, da ste se smukali okoli nje …
Vsi, ki me poznajo, vedo, da se rad 'pohecam' s puncami in jim dam kakšen kompliment … Večinoma se šalim in to dekleta tudi razumejo. Natalija je res morda mislila, da si želim kaj več, a temu ni tako. Crkljal sem se z vsemi puncami, a je bil odnos do njih popolnoma drugačen od mojega odnosa do Ana Mari.

Na detektorju laži ste povedali, da ste imeli 30 ljubimk. Voznik na maturantskih izletih naj bi povedal, da ste se vsak večer zabavali z drugo punco, zato naj bi bila številka mnogo višja ...
Kako bi to voznik vedel? Že celo življenje sem kot turistični vodiš stigmatiziran. Vedeti morate, da je naše delo na zelo visoki profesionalni ravni. Poleg tega je kazen, če se zapleteš s potnico, zelo velika. Gre namreč za najhujši prekršek, zato bi te še isti dan odpustili in poslali domov. Ta kariera mi je preveč pomembna, da bi jo zaradi tega postavil na kocko.

V šovu ste omenili tudi svojega pokojnega očeta. Izjavili ste, da se je vaše življenje začelo šele po njegovi smrti. Kaj ste s tem mislili?
Moj oče je bil bolj stroge narave. Sicer je bil tudi dober, pošten in je ljudi zabaval, a sem do njega kljub temu gojil močno strahospoštovanje. On je v družini nosil hlače. Ko je umrl, sem s svojim življenjem začel sam upravljati, z mano sem se še bolj zbližal, začel bolj s svojo glavo razmišljati ...
Ste z nekdanjimi tekmovalci že navezali stike?
Preko Facebooka sem imel stik z Žigom, Dijano in Tino, ki so bili presenečeni, da sem se izselil. Zajc pa mi je napisal, da bi se rad z mano pogovoril, ker je v šovu izjavil nekaj grdih besed, ki pa jih ni resno mislil.

Kaj si od nastopa v šovu obetate?
O tem še nisem razmišljal. V šov sem šel po izkušnjo in se pogledati v ogledalo. Zaenkrat se bo vrnil v turizem, morda pa se bo kdaj znašel tudi v medijskem svetu.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:51 21.maj 2015.

    Jz pa razumem odločitev BB. Tiborjeva Ana Mari je lepo vprašala če so si prebral kaj so podpisal...da v pogodbi piše da se višina nagrade ne spreminja. Ampak seveda Tiborju ni bilo v interesu, da bi to ozavestil. Šel je ...prikaži več na igro češ....grejo jih silt v to da zapravjo na stotine evrov za to ker smo mi lačni ....pa da izpadejo grdo ko nam tega denarja ne bojo dal. Pri tem se je uštel in zato je letel vn. Čist preprosto. Pa če bi feni glasoval tok kot so za Tomaža in Pio tud on ne bi prišel na vroči stol. Tko da sorry ampak sam si si kriv Tiborček. Pa lahk zgodbo obračaš kokr ti paše za tiste svoje fene sam to je dejstvo.