Magazin > Film & Glasba & TV
10 ogledov

Tiborju in Tomažu umrli simpatiji

tibor voyo.si
Tibor in Tomaž sta se pogovarjala o svojem ljubezenskem življenju. Oba sta doživela tragedijo.

Tekmovalca šova Big Brother Tibor in Tomaž sta se pogovarjala o ženskah, s katerimi nista imela sreče. Obema je namreč umrla simpatija.

"Nekaj mi jo je vzelo. Tako hitro, kot je prišla, je tudi odšla na drugo stran,“ je svojo zgodbo začel Tibor, ki se je v diskoteki na prvi pogled zaljubil v neko dekle. "Čez 10 minut sve se že objemala. S čustvi. Spraševala sva se, a je to res možno. Zelo hitro sva šla na pijačo, da vidiva, a je to samo zaradi žura ali je to to. Tri ure sva se brez odmora pogovarjala. Nato sva šla skupaj še na en žur in na drugem žuru je umrla.“

Tudi Tomaž ni imel sreče. Ena ženska, ki je hipoma osvojila njegovo srce, ima težave z drogami. "Za eno sem pustil službo, hišo, ne bom povedal, kaj vse sem pustil, da bi bil čim več z njo in jo potegnil iz sranja," je povedal Tomaž in dodal, da se je to dekle zelo dobro razumelo z njegovimi otroci. "Umrl sem zanjo,“ je še dodal. Še bolj tragična pa je bila njegova druga zgodba. Zagledal se je v žensko, s katero sta delila isto strast – ljubezen do tovornjakov. "Takoj, ko sva se srečala, sva se razumela. Na kavo sem hodil tja. Začela je govoriti o strojih, tovornjakih. Vedela je več kot jaz. Še nekajkrat sem šel k njej in sva se povezala. Doma je imela neke težave, nakar je izginila. Nisva si izmenjala telefonskih številk. Takrat sem si mislil, da se bo že pojavila,“ je povedal Tomaž, ki je šele dve leti pozneje iz medijev izvedel, da je z nekaj prijatelji na dopustu umrla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.