Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Tide napadajo plesne lestvice

(Foto: Luka Kase) Žurnal24 main
Tide se po dveh pesmih v slovenskem jeziku vračajo s skladbo v angleščini, a v popolnoma drugačni ne-rockerski obliki. Tokrat so popolnoma očarali klubsko sceno in napadli plesne lestvice.

Pesem Regeneration, ki že vzbuja pozornost v tujini, je nastala v sodelovanju z ekipo Scandal. "Z Matjažem, alias didžejem Nynom, sva se spoznala, ko mu je prišel v roke zadnji album skupine Tide Regeneration.

Regeneration lahko poslušate tukaj.

Takrat je predlagal, da bi se naredil remiks. Nyn se je odločil za skladbo Regeneration in tudi meni se je zdela ta skladba med najbolj primernimi za remiks," je rojstvo skladbe pojasnil pevec Kevin Koradin.

Potem pa je sledil prvi odziv poslušalcev, ki je bil po besedah Kevina odličen. "Nyn je Regeneration predstavil na eni večji zabavi. Po odličnih odzivih ljudi smo se odločili, da se remiks tudi uradno izda in je zdaj naprodaj v vseh večjih spletnih trgovinah."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.