Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Tiësto direktno iz Ibize na Red Summer Party

Tiesto Arhiv organizatorja
Priprave na Red Summer Party, ki bo v nedeljo, 24. junija, v Areni Stožice, so že v polnem zagonu.

Tiësto bo v Ljubljano prispel s privatnim letalom direktno iz največje evropske party destinacije Ibize, kjer je pred kratkim med enem izmed nastopov zaplesal kar na mešalni mizi. V Ljubljani bo  Tiësto stanoval v predsedniškem apartmaju, posebne zahteve pa ima tudi v zaodrju, kjer ne želi umetne svetlobe, ampak izključno ambientalno.

Eden najbolj priljubljenih didžejev na svetu ničesar ne prepušča naključju. Navodila za pirotehnične učinke med njegovim nastopom na Red Summer Partyju so natančno določena, na turneji ga spremlja osebna frizerka, v zaodrju pa bo imel zvočnike, saj želi tudi med nastopi drugih didžejev slišati, kaj se rola na glavnem odru. Da je Tiësto perfekcionist na vseh nivojih, pove tudi podatek, da je pred kratkim dobil nagrado za najboljšo glasbeno aplikacijo na iPhoneu.

Na Red Summer Partyju bo nastopil tudi Calvin Harris, ki na dogodek ne bo prišel s svojo partnerico, čeprav si je tega želel. Calvina Harrisa bo v zaodrju čakala prestižna znamka cognaca, zahteval pa je tudi tako angleški kot škotski zajtrk.

Vstopnice za parter so sicer že razprodane, je pa dal organizator Red Summer Partyja, Black Pony Entertainment Group, v prodajo še nekaj vstopnic za rdeči kontingent po ceni 22 evrov, tako da si lahko še zadnji  Tiëstovi fani zagotovijo udeležbo na nepozabni zabavi, ki jih bo popeljala v poletje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.