Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Tiësto obnorel Sarajevo

Tiësto je pred Ljubljano obiskal Sarajevo.
1/12
Žurnal24 main
Nizozemski DJ Tiësto je pred obiskom slovenske prestolnice obiskal Sarajevo, kjer je popolnoma navdušil več kot pettisočglavo množico.

Pred težko pričakovanim nastopom enega izmed najboljših DJ-ev na svetu so sarajevsko publiko ogrevali lokalni DJ-i, ob prihodu Tiësta pa je dvorana dobesedno ponorela. Ko je stopil pred pettisočglavo množico oboževalcev, se je na zaslonih v dvorani prikazal napis "Sarajevo, let me hear you", kar je ljubitelje trancea le še dodatno podžgalo.

Začelo se je s himno letošnjega Trance Energy, L.e.d. There Be Light, nato pa so iz Tiëstove mešalke prihajali hiti, kot so Love Comes Again, Traffic, Elements Of Life in številni drugi.

Svetovno znani DJ je v Sarajevo priletel z zasebnim letalom, organizatorji pa so morali priskrbeti le nekaj steklenic šampanjca in Jägermeister stroj, ki poskrbi, da je pijača primerno ohlajena na sobno temperaturo.

Bosanski oboževalci so mogoče pogrešali malo več svetlobnih učinkov in malo boljše ozvočenje dvorane. Vendar pa je sam dogodek pozitivna napoved za dogajanje, ki bo sledilo 24. junija na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer si lahko obetamo še več. Slovenski organizatorji namreč obljubljajo najbolj profesionalno ozvočenje ter igro svetlobnih učinkov, ki bodo dogodek postavili na občutno višjo raven.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.