Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Tijana bASS osvaja Kanado

Tijana je osvojila tudi kanadsko občinstvo. (Foto: Jay Erjavec) Žurnal24 main
Raperka Tijana bASS je v Kanadi izdala kompilacijo remiksov, zgoščenka pa je že na voljo v prodaji.

Tijana bASS že od izida svojega prvenca Playground, ki je izšel pod okriljem ameriške založbe SLAMjamz, navdušuje poslušalce po Sloveniji, Hrvaški, državah nekdanje Jugoslavije, Franciji, Braziliji in ZDA. Raperka in pevka pa je podpisala pogodbo tudi s kanadskimi electro velikani Don't Look Productions, ki so 11. avgusta 2010 izdali kompilacijo remiksov njene pesmi Da, da, da...DA, v kateri slišimo tudi glas znamenitega ameriškega pevca z imenom Kyle Jason.

"V čast mi je bilo sodelovati s tako velikim imenom, kot je Kyle, navsezadnje ga je celo sam Prince povabil, da z njim sodeluje ob ustvarjanju njegovega studijskega albuma Rave In2 the Joy Fantastic, kjer je Prince posnel tudi duet s Chuck D-jem iz Public Enemy. Pesem je izjemno dobro sprejeta, videospot pa je doživel premiero na MTV," je zaupala Tijana.

Kanadska založba Don't Look Productions je zgoščenko, na kateri najdemo 5 remiksov pesmi Da, da, da...DA!, izdala pod skupnim naslovom Official Remixes. Pod remiks so se podpisali Mark K, Luis Sastre, Martin Stork in Rekka, zgoščenka, ki je uradno ugledala luč sveta 11. avgusta, pa je že na voljo prek največjega online distributerja in online trgovine za electro velikane BEATPORT.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.