Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Tijana na turnejo s Public Enemy

Tijana se bo jeseni podala na turnejo s slavnimi Public Enemy. (Foto: Jay Erjave Žurnal24 main
Raperka brez dlake na jeziku Tijana Bass po radijski turneji v Franciji in Južni Ameriki prihaja tudi na slovenske valove.

V Franciji in Južni Ameriki je Tijana Bass predstavila svoj prvenec Playground, zdaj pa skupaj z beograjskim dj-em Markom Ćirićom predstavlja remiks pesmi Da,da,da...DA! "Delati remiks neke popularne pesmi je vedno velik izziv. Jaz sem imel srečo, da lahko sodelujem z ljudmi, kot so Tijana Bass, producent Studdah Man ter hip hop legenda Chuck D. Vsi so izjemno ustvarjalni in odprti ljudje, njihov entuziazem in vizija sta mi omogočila, da sem del tega velikega projekta," je o sodelovanju povedal Marko Ćirić, znan kot dj Mark K.

Poslušajte nov Tijanin remiks pesmi Da,da,da...DA!

Jeseni bo Tijana nadaljevala delo. "Jeseni s svojim timom načrtujem velik projekt, ki bi ga poimenovala kar projekt življenja, saj se bom pridružila skupini Public Enemy na njihovi evropski turneji, ki se začne konec oktobra na Poljskem. Ne samo, da mi bo v veliko čast odpirati šov rap legend, z njimi sem posnela tudi duet Face of Freedom v produkciji zagrebškega Baby Dooksa (Bolesna braća), tako da bo ekstra pestro, saj bomo za omenjeni duet posneli tudi videospot," je povedala Tijana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.