Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Tik pred finalom odšel Jani

Andrej, Julijana, Jani, gostilna Voyo
Le dva dni pred velikim finalom je moral šov Gostilna išče šefa zapustiti Jani. Takšna je bila odločitev kuharskega šefa Bineta.

Potem ko je v ponedeljek resničnostni šov zapustil Luka, se je boj med tremi finalisti – Julijano, Janijem in Andrejem, v zadnjem tednu zaostril. Vsi trije so se namreč za en dan prelevili v šefa gostilne. V kuhinji so jim pri pripravi svojih jedi kot pomočniki pomagali kuharski šef Bine in dva kuharska mojstra, Uroš in Igor.

Bine se je po treh dneh odločil, da gresta v veliki finale Julijana in Andrej, šov je tako moral zapustiti Jani. "Z močno željo, da bi bil perfekten, si vedno zadaš preveč in preveč zakompliciraš. Na tej poti do cilja ti največkrat spodleti. Imaš pa v jedilnem listu največ svojih jedi, kar pomeni, da si dober kreator in to rabi gostilna," je svojo odločitev, da mora Jani oditi, obrazložil Bine.

Jani se je poslovil od obeh sotekmovalcev, Binetu pa se je zahvalil za vse. "Si kuhar, ki si ga vsaka dobra gostilna želi. Verjamem, da boš prišel do svojega cilja. Ne odnehaj in kuhaj s srcem, tako kot si do sedaj," se je od Janija poslovil Bine.

V ponedeljek se bosta tako velika finalista borila za glas gledalcev. Zmagovalec bo kot šef vodil gostilno, prejel pa bo tudi 20 tisoč evrov, ki jih bo porabil za zagon gostilne.

Komentarjev 1
  • JohnSmith30699 07:40 09.december 2012.

    haha YEEEESSSS ! TO MI DELI! Fertik si Jani haha...zgleda je Bine podlegel pritisku javnosti in svojega ljubljenčka raje sam izlocil, ker bi v vsakem primeru izgubil na glasovanju!