Magazin > Film & Glasba & TV
31677 ogledov

Tilen iz Kmetije: Toliko ga je stalo sodelovanje z Murkom

tilen brglez, damjan murko Osebni arhiv
Murko mu je izpolnil željo.

Damjan Murko še vedno slavi uspeh skladbe Mrcina, ki je na Yotubu zbrala skoraj milijon ogledov, ko se mu že nasmiha nov hit. Z zmagovalcem Kmetije Tilnom Brglezom je namreč posnel pesem Breskvice, za katero so v ponedeljek posneli spot.

"Tilen je z mano na zelo profesionalen in spoštljiv način stik navezal takoj po zmagi. Prosim me je za pomoč. Povedal je, da sem njegov vzornik - ne kot pevec, ampak kot samopromotor. Na tem področju bo sedaj zagotovo potreboval veliko nasvetov, ki mu jih bom z veseljem dal. Tudi sam sem nekoč od kolegov, po 20 letih jim lahko rečem kolegi, dobil nasvete," je za Žurnal24 povedal Murko, Tilen pa nam je zaupal, da se je sprva le šalil, da bo denar od zmage investiral v spot z Damjanom. "Ko so me po zmagi spomnili na moje besede, sem ga v šali kontaktiral. Upam, da se mi bo splačalo. Pa še lep spomin bom imel."

Tilen nam je sicer že lani razkril, da je besedilo za pesem napisala Saša Lendero, glasbo in aranžma pa sta delo Mihe Hercoga. Ustvarjalcema je za pesem, ki bi morala iziti že januarja, plačal 2000 evrov, še dodatnih 2000 evrov pa je plačal za spot.

"Verjamem, da bo hit. Saj je, hvala bogu, vsaka pesem, ki jo izdam, hit. Šok, Mrcina ... Moram poudariti, da sodelovanja ne bi sprejel, če ne bi šlo za Tilna, ki je en krasen fant, zelo zagnan, saj se zaveda, da pridejo novi šovi ... Malo ga bremzam. Za hudomušne pesmi in Damjana Murka ni nikoli prepozno," je še dodal pevec.

Komentarjev 4
  • Avatar Lenstiatta
    Lenstiatta 19:31 27.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Judith_Carter 10:24 27.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Janez_53 10:11 27.februar 2022.

    Fant, se vidi, da si zlahka prišel do denarja, ki ga sedaj nespametno zapravljaš. Ampak-denar je tvoj in lahko počneš, kar te je volja.