Magazin > Film & Glasba & TV
50 ogledov

Timberlake ukradel ime za skladbo

Justin Timberlake FameFlynet
Pevec Justin Timberlake je svojo novo skladbo poimenoval po znani organizaciji, ki pa s tem ni niti malo zadovoljna.

Pevec je v petek presenetil svoje oboževalce, potem ko je izdal svoj novi singel z naslovom Take Back the Night (Vzemi noč nazaj, op. a.) A organizaciji, ki ima enako ime in se zavzema proti spolnemu nasilju, naslov skladbe ni po godu.

Njihova direktorica Katherine Koestner je za Radar povedala, da jih pevec ni vprašal za dovoljenje, ali lahko uporabi njihovo ime za naslov skladbe. Zato so mu odvetniki organizacije že poslali pismo. "Vsi v Take Back the Night smo resnično šokirani, ker nas po navadi ljudje vprašajo, če hočejo uporabiti ime," je povedala Koestnerjeva. "Po navadi osebnosti, kot je Justin Timberlake, naredijo veliko lepih stvari in nas podpirajo. Zdaj pa imamo velike pomisleke. Na Wikipedii je zdaj naše ime dobilo drugačno definicijo, kar pa ni v nobeno pomoč. Besedilo pesmi je zelo seksualne narave in niti malo ne govori o protispolnem nasilju," še razlaga. 

Takoj ko so slišali, da bo pevec izdal pesem, so ga poskušali kontaktirati, vendar niso dobili nobenega odgovora. Zdaj so mu poslali pismo, v katerem ga obtožujejo, da je vzel njihovo ime brez dovoljenja. Odgovor so dobili takoj, njegov agent pa se je opravičil in pevca zagovarjal, da je dober človek in družinski tip ter da za njihovo organizacijo še ni slišal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.