Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Timu Koresu se je zgodilo nekaj filmskega!

tim kores Žurnal24 main
EMA. On je skrivno orožje Tima Koresa.

Tim Kores se bo na Emi predstavil s hitom, ki ga je pripravil svetovno znani glasbeni producent iz Los Angelesa Gerhard Joost, ki je bil nagrajen celo z grammyem. Kori se tako lahko pohvali, da sodeluje z istim producentom kot nekatere svetovne zvezde, kot so Flo Rida, Mary J. Blige, Missy Elliot, Outcast, Timberland in celo legenda Michael Jackson.

Naslov pesmi za zdaj še ostaja skrivnost, smo pa zvedeli, kako je Kori Joosta spoznal. Zgodba je neverjetna. "Producent Gerhard Joost je bil letos poleti skupaj s punco in petimi psi na morju na Hrvaškem oziroma na potovanju po Balkanu. Ustavil se je tudi v Sloveniji in ko je bil pri, je v avtu poslušal Hitradio Center. Tam je večkrat slišal Korijevo pesem Brez poti in se navdušil nad njegovim glasom. Ko ga je pogooglal, je izvedel, da dela na radiu, zato je poklical tja in se dogovoril za srečanje. Super sta se ujela in nastala je pesem, s katero gre Kori na Emo,“ so za nas povedali na Hitradiu Center, na katerem Kori vsako jutro vodi jutranji šov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.