Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Tina: "Ana Mari je zaljubljena!“

Tina Lukić Kanal A
Tina je hišo Big Brother prva zapustila prostovoljno in pravi, da odločitve ne obžaluje.

Kako ste se počutili, ko je Pia med petkovo oddajo rekla, da je prepričana, da je niste nominirali, v resnici pa ste jo?

Tako bom rekla, če bi imela pravico oziroma, če bi ji to lahko povedala v obraz, bi ji. Nominirala sem jo zaradi svojih razlogov in ob tem se nisem počutila krivo.

V eliti sta se dobro razumeli, nato pa ste izjavili, da vam njena družba "ne paše". Kaj se je zgodilo?

Zgodilo se je to, da sem zadnja izvedela o spremembi njenega spola, kar me je zelo šokiralo. Logično, da sem začela drugače gledati nanjo. Ona je še vedno Pia kot Pia, zame je še vedno lepa punca in vse, ampak sem bila zelo razočarana da se mi je to prikrivalo štirinajst dni.

Ko ste izvedeli, da je bila Pia nekoč moški, ste reagirali zelo burno. Kako na to gledate zdaj?

Verjetno bi še enkrat reagirala enako. To je bil zame velik šok in veliko razočaranje, da sem od teh stanovalcev, ki so tam, to izvedela zadnja. Na to gledam enako kot ob prvem odzivu.

Kaj je bilo v hiši najhuje? Zakaj ste želeli domov?

Zaradi utesnjenosti, zaradi svojih glavobolov, zaradi zdravja primarno. Nato pa tudi zaradi tega, ker imam samo mamo, ki jo imam, ne glede na obsojanja gledalcev, najraje na svetu in mi nihče ne more očitati, da jo pogrešam, ker imam ob sebi samo njo.

Bi pred začetkom BB verjeli, da boste iz hiše odšli prostovoljno? V tem vidite poraz?

V tem ne vidim poraza. Nisem imela v planu oditi iz hiše, ampak dokler tega ne doživiš, ne veš, kako sprejemati nekatere stvari. Šele, ko doživiš, lahko sodiš človeka. Mi je pa žal, da se nisem izselila z nominacijo in z odločitvijo gledalcev, da naj hišo zapustim. Sem pa vesela, da sem zunaj, ker se zdaj počutim fenomenalno.

Mislite, da bi v hiši zdržali dlje, če bi ostali skriti v elitnem delu?

Ne, definitivno ne. Elita je še večja preizkušnja kot sama hiša Big Brother. Vidiš, da četudi si postrežen od glave do pete, da so ti nekatere stvari še vedno bolj pomembne, na primer dnevna svetloba, barva neba, sonce … Zaprt si z dvema človekoma in slej kot prej hrepeniš po poznavanju drugih ljudi.

Tomaž je zdaj v hiši popolnoma drugačen. Kako vi gledate njegovo spremembo (v moralista)?

Tomaž se spreminja na trenutke in nanj okolje ni imelo velikega vpliva. Ima svoje trenutke, ki jih ima vsak v hiši. Eni to pokažejo na en način, drugi na drugi. Tomaža imam za super fanta.

Kako gledate na Ana Marijino obnašanje do Tiborja, glede na to da ima fanta?

Ana Mari je zaljubljena! To ni nič slabega seveda. To se mi zdi lepo, naj se imajo radi. Ne bi si pa želela, da bi bila prizadeta s strani Tiborja. Tibor je za punce tam notri nek mačo in vse so se „zalepile“ nanj. Mislim pa, da Ana Mari do njega čuti neka posebna čustva in ji ob tem želim vso srečo. Kar pa se tiče njenega fanta mislim, da je to stvar intime in bo sama razčistila, ko bo prišla ven. Ne zdi se mi pošteno, da jo ljudje obsojajo. Sama se mora odločiti, kaj in kako dalje.

Kdo je med sotekmovalci še vedno ni odvrgel maske?

Veliko jih je. Rekla bi, da Tibor igra neko posebno taktično igro in mislim, da mu gre pri tem zelo dobro. Zelo se obremenjuje s tem, kako bo predstavljen zunaj hiše. Vsak je izbral neko taktiko in vsak si želi priti čim dlje. Verjamem pa, da nihče ni 100-odstotno to, kar je zunaj. Moraš se prilagoditi, izbrati sebi najboljše, da se prilagodiš.

Kdo mislite, da si zmage najbolj želi in kdo si jo najbolj zasluži?

Najbolj si želi zmage Tibor. Zasluži si jo pa definitivno Sebastjan, ker se vsaki nalogi posveti 100-odstotno. Spodbuja druge in se drži navodil Big Brotherja. Do vseh je korekten in odkrit, čeprav je malo bolj tih. Definitivno bi rekla, da si zmago zasluži Sebastjan.

Boste Big Brother spremljali?

Mislim, da ne. Tu in tam bom pogledala kaj. Nič nisem gledala za nazaj, niti nisem brala komentarjev. Show must go on, jaz sem zunaj in sem srečna. 

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:03 15.april 2015.

    Če je Ana Mari res tak "dobr" pa "pravičn" pa "krščanski" človek potem bo najprej prekinla zvezo z fantom potem pa se šele prepustila Tiborju. Magar če ga pusti prek spovednice. Najbl butasti se mi zdijo tisti ljudje k ne ...prikaži veče prekinejo prejšnjih zvez predn ne začnejo mutit z novimi. Tle ni nobenga opravičila. A si fer al pa nisi..vmesne tle ni.