Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Tinkara na tiskovni konferenci priredila šov

tiskovna konferenca eurovision.tv
Raay je tik pred drugo vajo izdal, da se je ekipa odločila za nekaj sprememb. Med drugim je Tinkara Kovač izbrala druge čevlje, prosili pa so tudi za nekaj sprememb glede postavitve kamer.

Tinkara je svojo drugo vajo dobro opravila, po njej pa odgovarjala na vprašanja novinarjev in uporabnikov spleta.

Naša pevka je med drugim povedala, da je na odru sproščena, saj jo nastopi osrečujejo. Veliko ljudi je tudi zanimalo, zakaj igra flavto. "Kot sem že povedala, je flavta moja tretja roka in podaljšek mojega glasu,“ je razložila Tinkara, ki je vsem prisotnim na novinarski konferenci na flavto zaigrala kratko pesem in po njej požela aplavz. Takšnega nastopa doslej še ni bilo, je pripomnila povezovalka tiskovne konference.

Skladatelj pesmi Raay pa je izdal, da se mu je melodija za pesem Round and round utrnila med hojo pred štirimi leti. Tinkari je predstavil različne variante pesmi, po Emi pa se je po nasvete obrnil na komentatorje na forumih. "Prebral sem komentarje na pesem in tako videl, kaj si želijo. Po Emi smo imeli dovolj časa za popravke,“ je povedal Raay, Tinkara pa je prisotnim razložila, da ji je zelo pomembno, da pesem zapoje v slovenščini, saj je to jezik, "v katerem čuti in razmišlja“.

Dotaknili so se tudi pevkine obleke, ki je delo Svetlane Visintin. Novinar iz Nemčije je bil nad njo namreč zelo navdušen. "Modra je moja najljubša barva, predstavljam pa peščeno uro,“ je obleko pokomentirala Tinkara, ki bo nastopila v drugem polfinalnem večeru. Zanjo bomo tako pesti stiskali 8. maja.

Komentarjev 1
  • heavyd 21:54 03.maj 2014.

    sej sm vedu, da me bojo na 24ur nategnl..