Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Tinkara: "Po vaji smo bili zelo kritični"

Tinkara Kovač Facebook
Tinkara Kovač po prvi vaji kritična, a optimistična.

"Sedaj razumem vse tiste glasbenike, ki so mi dajali popotnice, da naj predvsem uživam. In res smo uživali, hkrati pa nam je bilo všeč, ker smo vsi perfekcionisti, da se lahko z eno skladbo in enim nastopom tako zelo ukvarjamo in izpilimo vse podrobnosti," je po prvi vaji za polfinalni večer za spletni portal evrovizija.com povedala Tinkara Kovač in dodala: "Po koncu prve vaje smo bili vsi zelo kritični in z mrkimi obrazi razlagali, kaj vse bi še lahko bilo boljše, sedaj pa bomo delali na tem, da vse tiste elemente, ki ne podpirajo naše vokalne zgodbe, izločili."

Tinkara se bo za mesto v finalu Evrovizije sicer potegovala 8. maja, včeraj pa je tudi prvič pokazala obleko, ki je delo kostumografinje Svetlane Visintin.

Komentarjev 1
  • krtina 13:19 03.maj 2014.

    "..."Sedaj razumem vse tiste glasbenike, ki so mi dajali popotnice, da naj predvsem uživam. In res smo uživali,...."Tole je tudi odgovor za vso to parodijo. Da nekaj posameznih mandeljcev uživa na račun obubožane države. V primeru neuspeha naj ...prikaži več plačajo potne stroške - pa bom tudi jaz zadovoljen. Pika.