Magazin > Film & Glasba & TV
9494 ogledov

Tjaša iz Sanjskega moškega: Ta pevec ji pravi "moja mala"

jay bolk Blaž Lenček
Jay Bolk predstavlja novo pesem Moja Mala, v katerem nastopa tudi Tjaša Kramarič, finalistka šova Sanjski moški

Od zaključka šova Sanjski moški sta minila dobra dva tedna, srce Gregorja Čeglaja pa je želela osvojiti tudi simpatična Tjaša Kramarič, ki se je po ljubezen v Slovenijo vrnila iz Francije.

Tjašo je opazil naš pevec Jay Bolk in jo povabil k sodelovanju. Za svojo poletno skladbo Moja mala je posnel spot s Tjašo v glavni vlogi. "Odlično smo se imeli, kljub temu, da je bil to resnično vroč snemalni dan. Sem velik ljubitelj eksotičnih avtomobilov, zato sem najbolj užival v snemanju kadrov, kjer se s Tjašo voziva v rdečem porscheju. Občutek, ko se vrneš v osemdeseta, ko voziš takšno zverino, še posebej v Tjašini družbi, je bil res fenomenalen," še pove simpatični pevec, Tjaša pa pravi: "Jay Bolk me je kontaktiral, ko je spremljal oddajo. Med pogovorom je omenil, da ravno pripravlja videospot za njegovo novo skladbo Moja mala in tako me je povabil k sodelovanju, meni pa se je ideja zdela genialna – nikoli še nisem nastopala v videospotu in čeprav mi kamera ni tuja, je bila ta izkušnja zame nekaj popolnoma novega. Med snemanjem sva uživala, kar se tudi vidi na končnem izdelku."

Komentarjev 3
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 12:21 22.julij 2021.

    Oba zgoraj brez....od vratu..

  • bi_ba 08:39 22.julij 2021.

    Ne paše v video. S temi očali je kot ena ostarela učiteljica.

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:22 22.julij 2021.

    Jay Bolk? Ajooooooj, kaj vse pogoltne naša scena. In njen se res vidi, da med snemanjem uživa. Je dovolj zašelestelo. BTW, edina stvar ki štima je ta rdeča porša.