Magazin > Film & Glasba & TV
784 ogledov

To je lani reševalo Challeta Salleta

challe salle Domen Jančič
To je lani reševalo Challeta Salleta

Eden najpopularnejših glasbenikov pri nas je prejšnji teden predstavil nov poletni hit z naslovom Brez skrbi. Pred kratkim je praznoval svoj 30. rojstni dan, okroglo obletnico pa je kronal tudi z novim videospotom, ki je njegov 30. v desetih letih glasbene kariere. V pozitivnem duhu in latino ritmu se tokrat v zgodbi pojavi kot poštar. Spot je v enem dnevu po izidu presegel 25.000 ogledov in zasedel prvo mesto lestvice Trending na Youtubu, kjer se nahajajo najbolj gledane vsebine pri nas. 

"Preteklo leto je bilo za nas glasbenike katastrofalno, saj ni bilo koncertov, s katerimi se preživljamo, tako da se je vsak moral znajti po svoje. Rešilo me je to, da sodelujem z različnimi podjetji in blagovnimi znamkami, ki me tudi podpirajo pri ustvarjanju. Ker sem imel kar naenkrat veliko časa, sem se zaprl v svoj glasbeni studio in vključil kreativo in pozitivo. Nastalo je veliko novih pesmi v različnih stilih, ki sem jih združil v album, ki ga planiram izdati naslednje leto. Izbral sem nekaj singlov, ki jih bom izdal do konca letošnjega leta, prvi med njimi pa je poletni hit Brez skrbi. Zdi se mi da lepo paše v to obdobje, ko se končuje epidemija in začenja poletje. Mislim, da sedaj vsi potrebujemo čim več dni brez skrbi, ki bodo polni pozitivne energije. In ta pesem je takšna, da lahko vsakega dvigne in spravi v dobro voljo."

Challe je znan po različnih vlogah v svojih spotih, tokrat pa je igral poštarja, ki raznaša šolske potrebščine. "Že tretje leto imam s podjetjem Kopija Nova svojo linijo šolskih potrebščin, s katero poskušam mlade dodatno motivirati pri izobraževanju. Tako sem dobil super idejo, da bi v spotu pakete namesto poštarja dostavljal kar sam. Ker sem potreboval še dobrega sodelavca, sem zraven povabil prijatelja Pera Martića, ki je najbolj znan gamer pri nas. Oba podpirava en drugega in zato sva spet združila moči, Pero se je tako že tretjič pojavil v mojih spotih. Pri projektu je sodelovalo okoli 30 ljudi in na snemanju smo se imeli super kot vedno. Največji problem je bilo dobiti sonce v maju, saj smo morali na ustrezno vreme za snemanje čakati skoraj tri tedne. Še dobro, da je spot izšel na prvi poletni dan." 

Zanimalo nas je tudi, kakšni so njegovi poletni načrti: "Letos grem po dveh letih končno spet na dopust. Nov videospot je zunaj in mislim, da si zaslužim malo počitka, saj smo se s projektom ukvarjali dva meseca. Moja punca Yvonne prihaja iz Hrvaške, tako da greva najprej k njej domov na Rijeko, potem pa bova videla, kako in kaj. Važno, da imava plažo in morje.“
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.