Magazin > Film & Glasba & TV
69 ogledov

"To je namerna kraja denarja“

tibor voyo.si
Ogorčenje zaradi kupljene imunitete, POP TV se brani tudi s sloganom oddaje.

V petek je Big Brother poskrbel za veliko presenečenje. Kar štirje tekmovalci so dobili imuniteto, trije – Tomaž, Ana in Mitja – so si jo kupili celo do finalne oddaje, kar pomeni, da se lahko v finale uvrsti le še en tekmovalec. Imunitete so bile usodne za Tiborja, ki je zaradi njih pristal na vročem stolu, tekmovalci pa so ga vrgli iz šova.

Mnogim gledalcem se je zdelo nepošteno, da so si nekateri lahko kupili sedež v finalu.

"Odjavljam voyo, zaradi vas in vaših glupih imunitet. Vsepovsod ljudje odločajo, pri našem BB pa kar neki! Imunitete, pa denar, … Kar neki,“ se na uradni Facebook strani šova jezi eden od komentatorjev, drugi pa je pripomnil: "Kar neki vse skupaj, ta BB ne gledam več! Že od prejšnjega tedna se je vedelo, da je vse prirejeno v prid Tomažu in v škodo Tiborju.“

Mnenja, da Big Brother favorizira Tomaža, je bilo sicer še več gledalcev. "Katastrofa. Big Brother dela vse Tomažu v prid, ki je največji hinavec. Če kdo zavaja folk v hiši, je to on. Se vidi, da bi za drobiž naredil vse. V finalu pa taki, ki si ga sploh ne zaslužijo."

Nekdo pa je izpostavil, da so bili opeharjeni tisti, ki so glasovali. "Pričakujem, da vas kdo prijavi, ker to je namerna kraja denarja !!! Vi nudite storitev glasovanja za denar, ljudje vam nasedejo, dobite denar kupcem pa ne daste tisto kar so plačali???“

Branijo s sloganom

POP TV smo vprašali, kaj pravijo na trditve, da gre za krajo denarja, zakaj so se odločili ravno tem trem tekmovalcem ponuditi vstop v finale in zakaj drugim niso dali možnosti ter tudi, kaj pravijo na kritike, da Tomaž pri Big Brotherju uživa podporo.

"Uspešnost formata šova Big Brother v veliki meri temelji na naključnih, dinamičnih, hitrih in nepredvidljivih preobratih. Namen kreativnih zapletov je, da sprožijo odzive tako v tekmovalcih kot tudi v gledalcih, ki imajo svoje favorite. Zagotavljamo pa vam, da jih Big Brother nima. Glasovanje je potekalo v skladu z veljavnimi pravili, ki so glasovalcem na voljo na uradni Big Brother spletni strani. Glasovalci so glasovali za najbolj priljubljenega stanovalca in število glasov je vplivalo na končni razplet dogodkov tega petka. Vsekakor pa je Big Brother ponovno opravičil slogan 'pričakujte nepričakovano,“ so za Žurnal24 povedali.

Komentarjev 9
  • JONIJONI 17:22 19.maj 2015.

    Kaj res gledate to sranje???

  • Anže Ropoša 14:31 19.maj 2015.

    Pa itak po poročilih vlačijo te neumne stvari ko tak dobenega ne peče K**** kdo se skom jebe po televiziji, a da bi dali kaj bol pametnega kake uspešne mlade podjetnike ter kaj poučnega, o ne to pa ne!

  • Anže Ropoša 14:24 19.maj 2015.

    ta BB je tak samo poneumljanje ljudi tja se pa prijavi folk ko išče pozornost da bojo postali "slavni" (bedaki)