Magazin > Film & Glasba & TV
31064 ogledov

To je nova služba Poptevejeve voditeljice

nataša gavranič Matic Kremžar
Ekipo televizije Arena Sport obogatila Nataša Gavranić.

"Vodilne športne televizije ni moč ustvarjati brez vodilnih obrazov športnega novinarstva. Naši viziji, da postanemo najboljša slovenska športna televizija, se pridružuje Nataša Gavranić, ki bo s svojo izkušenostjo zelo dobrodošla okrepitev," so sporočili s televizije Arena Sport.

Gavranić je zadnjih 8 let delala na televiziji POP TV in se po krajšem premoru odločila, da svojo kariero nadaljuje na drugi televiziji. Na Areni Sport bo poleg novinarskega dela v uredništvu in na terenu, moči usmerila predvsem v vodenje studia ob koncu tedna. 

Za Natašo je nov izziv prišel ob pravem času, v njem pa vidi lepo priložnost, da se še nadgradi kot novinarka in voditeljica: "Ob vabilu Arene Sport nisem dolgo razmišljala. Pritegnila me je njihova mlada, zagnana ekipa, ki dela zelo dobro, z izgradnjo studia pa se želijo še utrditi kot vodilna slovenska športna televizija. Dobra energija uredništva je vsekakor velik faktor odločitve, zato z veseljem prihajam na novo delovno mesto. Upam na dolgoročno, prijetno sodelovanje." 

Njen prihod pozdravljajo tako vodilni kot novi sodelavci. "Nataša Gavranić je ena najboljših voditeljic in novinark v slovenskem športnem prostoru. Skozi leta smo jo spremljali tudi na Areni Sport in ko se je ponudila priložnost za zvezdniški prestop, smo jo zagrabili z obema rokama. Veseli nas, da se je pridružila naši mladi, a prodorni novinarski ekipi," novo okrepitev komentira odgovorni urednik Luka Štucin

"Z Natašino pomočjo bomo na Areni Sport obogatili spremljevalni program pred, med in po tekmah. Poleg nje bodo v studiu imeli vidno vlogo še Izidor Kordič, Dani Bavec in Sara Pakiž, ki bodo skupaj z raznolikimi gosti skrbeli, da gledalke in gledalci dobijo zares širok spekter informacij, mnenj in zanimivih vsebin iz sveta športa," so še sporočili.
 

Komentarjev 2
  • andrej084 19:27 28.september 2023.

    Ender, ti si ena velika budala. Ne ločiš med državno in komercialnimi televizijami. Komercialne lahko navijajo po svoje, državna pa ne sme in mora biti uravnotežena, pa pač ni. Mali bedak je postal veliki idiot.

  • Ender3 17:19 28.september 2023.

    Zakaj ni šla na Noro24tv. Saj šport ne bi smel postati politična tema. Je pa res, da so tam vsega zmožni..