Magazin > Film & Glasba & TV
354 ogledov

To je nova zvezda POP TV

inja zalta
1/5
Mediaspeed.net
Jeseni na POP TV prihaja nova slovenska serija Usodno vino, v kateri bo glavno žensko vlogo igrala 21-letna Inja Zalta, ki jo poznamo s številnih lepotnih tekmovanj, a tudi s Planet TV-ja, kjer je v eni od oddaj Moj dragi zmore Nini Osenar ukradla šov.

Jeseni na POP TV prihaja nova slovenska serija Usodno vino. Nastopili bodo mnogi znani in uveljavljeni slovenski igralci, družbo pa jim bodo delala mlada imena in naturščiki, ki so prvič stopili pred filmske kamere.

Med njimi je tudi 21-letna Inja Zalta, ki je sicer znan obraz lepotnih tekmovanj. Leta 2013 je postala obraz srebrne linije nakita Lencia by Zlatarna Celje za pomlad/poletje 2013 (Miss Lencia), leta 2008 je bila okronana za naj smrkljo, leta 2010 pa je osvojila naziv miss fotogeničnosti Lepe sosede. Pred tremi leta je bila tudi med finalistkami Miss Earth Slovenija, opazili pa smo jo tudi na angelski VIP zabavi, na kateri je predstavljala spodnje perilo.

Lepotičko pa smo pred časom lahko občudovali tudi na Planet TV, in sicer v oddaji Moj dragi zmore, kjer je Nini Osenar ukradla šov. Nina je namreč prejela pismo oboževalca, ki pa si ni želel zmenka z njo, ampak z Injo. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 3
  • bfilipe 18:32 04.avgust 2015.

    ...ti bi res moral h psihiatru..veš zakaj? ..ker to bi moral že vedeti, ne pa da se še sprašuješ...bimbo

  • wingspan15 12:53 04.avgust 2015.

    Osenarjeva je pa res taka zvezda, da je to resnično novica dneva. Le kdo si upa Osenarjvei Nini ukrasti show.

  • h3o 10:39 04.avgust 2015.

    če niso vse ženske kurbe potem pa res ne vem. Ali se pa to samo meni zdi in bi moral k psihiatru?