Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

To je Tinina favoritinja

tina maze kolajna soči olimpijske igre Reuters
Tina Maze na Emi že ima svojo favoritinjo.

"Opaaa,v zaupno poslušanje dobila enega od komadov za Emo … Bravo, Tinkara Kovač, bravo, Raay, navijam! Top ekipa za osvojit vrh Evrope," je tvitnila Tina Maze in izdala, da je med redkimi izbranci, ki so že imeli priložnost slišati vsaj eno izmed skladb, ki se bodo v soboto potegovale za vstopnico na Evrovizijo. Tinkara se je Korošici že zahvalila, ji čestitala za njene uspehe in jo povabila na Kras. Tinkara se bo na Emi sicer predstavila s skladbo Spet (angleška verzija nosi naslov Round and Round), s spremljevalnimi vokali pa se ji bosta pridružili Manca Špik in Nika Zorjan.

Tinino mnenje pa veliko pomeni tudi Raayu, producentu skladbe, ki pravi, da ima vrhunska športnica izjemen glasbeni okus: "S Tino sva občasno, med sezono redkeje, na zvezi preko elektronske pošte. Obožuje glasbo, kdaj pa kdaj mi v poslušanje pošlje kakšno italijansko skladbo in ima izjemen glasbeni okus, zato sem bil vesel njenega mnenja. Veseli pa me tudi to, da je izrazila svoje navdušenje. Ker se pesem pred Emo ne sme javno predvajati, je težko dobiti mnenja čisto 'tretjih' oseb, ki niso vpletene v zgodbo. Sta pa tako Tina kot Andrea Massi – vsaj meni – velik navdih, da se s trdim delom, trudom in talentom da doseči VSE! Ne smemo razmišljati, da smo majhni, ne smemo pustiti drugim, da govorijo, kaj zmoremo, zato ker smo iz majhne Slovenije ... Vsi njeni uspehi in medalje pričajo o tem, da se DA! In da izgovor 'Majhni smo' ni pravo razmišljanje ... Niti pri zmagi na Eurosongu. Zakaj pa ne? Če nimaš visokih ambicij, ti niti spodleteti ne more!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.