Magazin > Film & Glasba & TV
1451 ogledov

To morate slišati: Največji žurerji pri nas združili moči

Čeprav leto 2020 za glasbenike ni bilo najbolj ugodno pa to vsekakor ni zaustavilo kreativnosti Poskočnih Muzikantov, ki so danes v sodelovanju s Kingstoni izdali novo, s pozitivno energijo nabito pesem in videospot.

Veliko od nas se še dobro spomni časov, ko smo na kakšni zabavi, veselici ali študentskem žuru veselo nazdravljali in poplesavali na žurerske evergreen ritme kultnih Kingstonov in Poskočnih Muzikantov. Kljub temu, da nam je leto 2020 postreglo z veliko omejitvami pa to ni ustavilo naših glasbenikov, ki so danes izdali nov hit - Zafrkavam se, ki ga zaznamuje ogromno pozitivne energije.

 | Avtor:
”Poskočni smo že v zaključku minulega leta prejeli čudovito vabilo k sodelovanju z največjimi žurerji na slovenski glasbeni sceni, ki svojo neverjetno odrsko energijo prenašajo na svoje oboževalce že več kot 25 let. Ker smo tudi sami veliki odrski žurerji, nam je bilo to vabilo še posebej pri srcu. Ko pa smo slišali glasbeno podlago za pesem "ZAFRKAVAM SE", ki sta jo za nas skupaj spisala Zvone Tomac in Dare Kavrič, pa smo rekli - to je to!,” sodelovanje komentira Poskočni Dejan, voditelj šova Joonglaa Star, kjer je včeraj izšla nova epizoda. 

 | Avtor:
Dejan, Joži, Lovro, Martin in Nejc se vselej trudijo, da je vsak izdelek maksimalno dobro narejen. Tudi tokrat niso nič prepustili naključju, za kar so zaslužne tudi mične plesalke iz plesne šole Natke Geržina, ki so poskrbele za dvig temperature na snemanju in nedvomno popestrile že tako zabaven videospot.

 | Avtor:
Za snemanje le tega, so Poskočni in Kingstoni izbrali izredno nenavadno lokacijo. Snemali so namreč v praznem bazenu, ki ga trenutno obnavljajo v Mariboru. ”To je bila odlična priložnost skupaj dokažemo, da smo resnično nepoboljšljivi žurerji in vedno iskalci nekaj novega,” še dodajo. 

 | Avtor:
So vas prepričali?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.